Guest LuckyBoy94 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 (edited) Niewiele z niego niestety pamietam ;(. Ogolnie bylo tak: Budze sie, zdaje sobie sprawe, ze leze w wielkim, bardzo wygodnym lozu. Wstaje, rozgladam sie. Zauwazylem, iz znajduje sie w jakims swietnym apartamencie (sypialnia). Wielkie okno z pięknym widokiem. Było bardzo słonecznie i ogólnie wszystko było w harmonii (było ciepło i powietrze było rzezkie). Pomieszczenie było urządzone w moim stylu (pastelowo, przestrzennie). Nie było w nim nikogo. No, wiec wstaje z tego loza i przy nim bylo lustro. Stojace, bardzo czyste i przejrzyste, chyba z drewniana rama, lustro bylo zaokraglone, w ksztalcie owalnym, pociagle. Podchodze do tego lustra, spogladam w nie i widze siebie. Z tym, że to nie działo się w terazniejszosci, tylko w najblizszej przyszlosci. Kilka m-cy, badz max 2 lata w przód (napewno w przod, bo na zewnatrz bylo cieplo xd). Widzialem siebie o kilka cm wyzszego ^^, bardzo estetycznie, ladnie ubranego (w moim stylu z tym, ze TROCHĘ w droższej wersji). Ogolnie musze powiedziec, ze byl ze mnie przystojniak. Bardzo gladka cera (zadnych niedoskonalosci - zero pryszczy, worow pod oczami itp), nawet troche opalona. Swietna fryzura. Mialem wrazenie, jakbym pracowal jako model. A nie wiem czy to wazne, ale w snie mialem "wasy", jakkolwiek by ich nie nazwac, byly nimi, ale bylo mi z nimi do twarzy i to bardzo. Przez chwile przypatrzylem sie na nie i w myslach "kurde, cos tu nie tak, ja sie gole!", a za chwile stwierdzilem, ze nie jest mi z nimi wcale tak zle. Koniec 2010 roku. Edited October 31, 2011 by LuckyBoy94 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Ale efekty z reala pamiętasz na pewno, więc będziesz mógł zweryfikować moją interpretację, czy pomocna byłaby wówczas w tamtym czasie W tamtym czasie pragnąłeś czegoś ponad swoje możliwości. Widziałeś się takim jakim być może chciałbyś się widzieć.Mówię tu o wyglądzie zewnętrznym, w śnie był taki jaki chciałbyś aby był w realu - "Widzialem siebie o kilka cm wyzszego ^^, bardzo estetycznie, ladnie ubranego (w moim stylu z tym, ze TROCHĘ w droższej wersji). Ogolnie musze powiedziec, ze byl ze mnie przystojniak. Bardzo gladka cera (zadnych niedoskonalosci - zero pryszczy, worow pod oczami itp), nawet troche opalona. Swietna fryzura. Mialem wrazenie, jakbym pracowal jako model." Ale cały ten sen mówi o ważniejszym i to jest głównym przesłaniem tego snu - Twoje wnętrze. Twoje dojrzewanie, rozwoj wewnętrzny, duchowy. To co zostało przedstawione we śnie jako Ty z wyglądu, z zewnatrz widziany to Ty w czasie od tego snu za jakiś czas, to cały Twój rozwój jaki się dokonuje w Tobie. Taka dojrzałość przez okres około dwóch lat /od czasu snu/ nastąpi w Tobie.To lustro przedstawiało Tobie prawdę o Tobie,pozwoliło zobaczyć zmiany jakie dokonają się w Tobie samym. To łózko i ta sypialnia, cały jej klimat to Twoje samopoczucie w momencie dokonania się tych przemian w Tobie, Twojego rozwoju.Te zmiany spowodują Twoją dojrzałość, a z nią i męskością kojarzyły się Tobie wąsy.I dobrze sam się z sobą po tych zmianach wewnętrznych czujesz. To Ci odpowiada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Kurcze ;D Sam sobie tego tak dobrze nie zinterpretowalem. Piekne slowa, dziekuje ;D. Interpretacja jak najbardziej sluszna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 To się cieszę :)Bardzo proszę i Tobie dziękuję również Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts