Mong Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Ostatnio miewam dziwne sny;wczoraj np.snilo mi sie,ze do mojego ucha wchodzi tlusty,duzy,bialy robak;doslownie jakby sie wkrecal w moje ucho.Probowalam go wyciagnac i chyba(nie pamietam dokladni) w koncu mi sie to udalo bo poznij zabijalam go miazdzac w rekach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Czy cierpisz może na jakąś chorobę ucha? boli Cię czasami? Bo uważam,że robaki te mogą wskazywać na jakąś chorobę,lub zanieczyszczenia energetyczne w tym miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Wystawiłeś ten sam temat w dwóch miejsach, to łamie regulamin, a szkoda, bo Cyganicha by Ci to pieknie zinterpretowala. Ja natomiast spróbuję do tematu dodać coś od siebie. Widzę tu, że ktoś Ci "radzi" w życiu, może nawet próbuje to kierować i może to robić z dobrej woli w trosce o Ciebie, jednakże robi to wręcz na siłe. No ty się z tym bardzo nie zgadzasz i nie chcesz do siebie wpuszczać tych słów - miażdżysz je. W życiu trzeba nauczyć się słuchać innych, ale nie wszystko dopuszczać do swojej głębi, trzeba zastanowić się nad tym co mówią inni i coś z tym zrobić. Czyli czeka Cie lekcja pokory Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mong Posted November 3, 2011 Author Share Posted November 3, 2011 To byl moj blad;wystawilam ten sam temat dwa razy ale jako nowy uzytkownik tego forum; no coz niestety nie doczytalam regulaminu.Dzieki wiec za interpretacje snu i za lekcje pokory:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts