Jump to content

Co może oznaczać ten sen ?

Frutus

Recommended Posts

Jestem jescze nastolatka i ostatni poznałam takiego fajnego chłopaka nie znam go za dobrze ale bardzo chce go pOznacza lepiej ! Od ok. 2 tyg. co noc on mi się śni! Są to rożne sny ale zazwyczaj jest taki jeden w którym to jesteśmy na zajęciach takich co czwartek i w końcu on łapie

Mnie za rękę i tak trzyma. Siedzi koło mnie ale ani razu się na mnie nie spojrzał patrzył się tylko przed siebi i tek jak by coś oglądał ! Z początku to jest miłe i ja cały czas og obserwuje a on nic. Po pewnym czasie koleżanka z tylu szyje ha mnie żebym się do miej odwróciła ale ja nie mogę bo mój kolega cały czas trzyma moja rękę i nie chce puścić! O dziwo ja nawet nie wyrywam się tylko delikatnie próbuje się oswobodzic. Jednak starania idą na marne i zaraz potem się budze ! Co może oznaczać ten sen ?

Jeśli sen nam się śni więcej niż jeden raz wiedz,że coś znaczy ;) W tym śnie jest pokazane zainteresowanie jego Twoją osobą. Chciałby się zbliżyć,a Ty się trochę obawiasz?

Oczywiście mogę się mylić,bo sama wiesz najlepiej co on znaczy tak jak każdy człowiek ;)

Raczej widze tu cos innego.

Te sny sa odzwierciedleniem tego, co w tobie ostanio siedzi - twojej checi zblizenia sie do tego chlopca. On trzyma cie za reke, jednak nie przywiazuje do tego wagi - w rzeczywistosci jest tak, ze marzysz o tym, zeby on okazal sympatie wzgledem ciebie, jednak sie tak nie dzieje.

Chcesz sie odwrocic do kolezanki, jednak on cie za mocno trzyma - rzeczywiscie jest tak, ze nie potrafisz skupic sie na kolezankach, bo on zajmuje kazda twoja mysl.

Czego ten sen cie uczy? Ano tego, ze powinnas troszke 'poluzowac' jesli chodzi o niego i nie zapominac o kolezankach i innych znajomosciach.

Nie znaczy to od razu, ze masz o nim zapomniec - po prostu postaraj sie zrownowazyc swoje mysli. Badz taka wobec swoich znajomych, jaka bylas zanim sie zadurzylas. Mysl o nim cieplo, ale bez przesady. Mysle, ze w glebi serca czujesz, ze troszke zaniedbujesz swoich przyjaciol, a szkoda ci 'odsuwac' sie od niego. Wszystko to mozesz pogodzic.

Pozdrawiam, Lil.