patai Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 Otóż od dłuższego czasu, trwa to ponad rok, prawie za każdym razem kiedy spoglądam na zegarek, obojętnie czy w telefonie, czy na kompie, czy jakikolwiek inny (na ręku nie noszę), jest tam godzina np. 20:20, 23:23, albo 23:32, 11:11 itd. Właściwie jest tak niemal za każdym razem. Na początku mnie to dziwiło, teraz jestem zaskoczona kiedy godzina jest że tak powiem "normalna". Czy to coś znaczy? Pozdrawiam... Cytuj
arabika Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 ponieważ skupiasz na tym swoją uwagę, energię Cytuj
patai Napisano 3 Listopada 2011 Autor Napisano 3 Listopada 2011 Na początku mnie to zaskakiwało.Od wielu miesięcy w ogóle się na tym nie skupiam, to stało się normą. Cytuj
wrozka.anabella Napisano 9 Listopada 2011 Napisano 9 Listopada 2011 Te tematy były już poruszane wiele razy na forum. Ogólnie to ludzie lubią wierzyć w to,że są w jakiś sposób wyjątkowi, że widzą coś czego inni nie widzą. Słowacy mają na to swój przesąd,że jeżeli widzisz cały czas takie czasy czyli:23:23 ; 04:04 itp to znaczy,że ktoś o Tobie myśli a każda taka liczba odpowiada innej literze w alfabecie. Inni mówią,że świat próbuje się z Tobą skontaktować i w tym momencie powinnaś zwrócić na coś uwagę. A ja..mówię,że jest to normalne i czasami tak się zdarza..też przez to przechodziłam, im częściej to widzisz tym bardziej się na tym koncentrujesz, tak jak powyżej^^ 1 Cytuj
patai Napisano 9 Listopada 2011 Autor Napisano 9 Listopada 2011 Nie czuję się przez to absolutnie wyjątkowa, czy wyróżniona. Teraz mnie to bawi po ponad roku trwania. I nie jest tak, że się nad tym skupiam, naprawdę. Tak już po prostu jest . Więc będąc na tym forum skorzystałam z okazji, żeby zapytać, tak z czystej ciekawości, że może to ma jakiś sens . Ale skoro eksperci twierdzą, że to nic takiego, będę spokojniejsza . Wersję, że ktoś o mnie myśli przekazał mi znajomy, ale przecież zawsze ktoś o nas myśli od czasu do czasu . Cytuj
wrozka.anabella Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Droga Patai, wczoraj przypadkowo trafiłam na program ezoteryczny, który leciał w telewizji i było właśnie o tym gdy ktoś wiecznie widzi jakieś liczby, oraz o tych godzinach. Być może czasami starają się one coś przekazać. Ale osobiście powiem..że ciężko jest odczytać o co tak dokładnie chodzi, więc może lepiej pozostawić to w spokoju, takim jakim jest Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi