Skocz do zawartości

powtórzone cyfry

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Otóż od dłuższego czasu, trwa to ponad rok, prawie za każdym razem kiedy spoglądam na zegarek, obojętnie czy w telefonie, czy na kompie, czy jakikolwiek inny (na ręku nie noszę), jest tam godzina np. 20:20, 23:23, albo 23:32, 11:11 itd. Właściwie jest tak niemal za każdym razem. Na początku mnie to dziwiło, teraz jestem zaskoczona kiedy godzina jest że tak powiem "normalna".

Czy to coś znaczy?

Pozdrawiam...

Napisano

Na początku mnie to zaskakiwało.Od wielu miesięcy w ogóle się na tym nie skupiam, to stało się normą.

Napisano

Te tematy były już poruszane wiele razy na forum. Ogólnie to ludzie lubią wierzyć w to,że są w jakiś sposób wyjątkowi, że widzą coś czego inni nie widzą. Słowacy mają na to swój przesąd,że jeżeli widzisz cały czas takie czasy czyli:23:23 ; 04:04 itp to znaczy,że ktoś o Tobie myśli a każda taka liczba odpowiada innej literze w alfabecie. :) Inni mówią,że świat próbuje się z Tobą skontaktować i w tym momencie powinnaś zwrócić na coś uwagę. A ja..mówię,że jest to normalne i czasami tak się zdarza..też przez to przechodziłam, im częściej to widzisz tym bardziej się na tym koncentrujesz, tak jak powyżej^^

• Lubię to! 1
Napisano

Nie czuję się przez to absolutnie wyjątkowa, czy wyróżniona. Teraz mnie to bawi po ponad roku trwania. I nie jest tak, że się nad tym skupiam, naprawdę. Tak już po prostu jest :). Więc będąc na tym forum skorzystałam z okazji, żeby zapytać, tak z czystej ciekawości, że może to ma jakiś sens :). Ale skoro eksperci twierdzą, że to nic takiego, będę spokojniejsza ;). Wersję, że ktoś o mnie myśli przekazał mi znajomy, ale przecież zawsze ktoś o nas myśli od czasu do czasu :).

Napisano

Droga Patai, wczoraj przypadkowo trafiłam na program ezoteryczny, który leciał w telewizji i było właśnie o tym gdy ktoś wiecznie widzi jakieś liczby, oraz o tych godzinach. Być może czasami starają się one coś przekazać. Ale osobiście powiem..że ciężko jest odczytać o co tak dokładnie chodzi, więc może lepiej pozostawić to w spokoju, takim jakim jest :) Pozdrawiam

• Ismer zmienił tytuł na powtórzone cyfry