katrinax Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 (edited) Co jakiś czas śnią mi się koszmary, kiedyś śniły mi się prawie każdej nocy. Dzisiejszej nocy śniło mi się, że paliłam zwłoki jakiejś kobiety... Sen zaczął się od tego, że mama poprosiła mnie, żebym rozpaliła w centralnym i dała mi głowę kobiety do spalenia. Nie byłam tym ani zaskoczona ani przerażona tylko trochę nieswojo się czułam jak nie chciało się palić w piecu, bo miałam świadomość że palę tam zwłoki (uświadomiłam sobie wtedy, że palę tam też resztę ciała nie tylko głowę). Kiedyś miałam trochę podobny sen... Śniło mi się, ze razem z siostrą paliłyśmy zwłoki w wielkim piecu, który znajdował się w ścianie naszego domu. Piec był dość duży...widać było w nim stos płonących ciał... Wiecie co mogą oznaczać takie sny? Edited December 5, 2008 by katrinax zmiana treści Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrinax Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Jeszcze raz bardzo proszę o interpretację mojego snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrinax Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Wydaje mi się, że nie ma żadnych podobieństw. Chociaż może były tylko ich nie pamiętam Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrinax Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Nie wydaje mi się, chociaż może...nie wiem... Teraz mam dość nieciekawy okres w życiu... chciałabym żeby coś się zmieniło na lepsze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 ... chciałabym żeby coś się zmieniło na lepsze... ...i to właśnie jest znaczenie Twojego snu. Chęć zmiany, transformacji, pozbycia się lęków i osiągnięcia wolności psychicznej. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrinax Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Bardzo Wam dziękuję za poświęcony czas i pomoc. Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts