jahat Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Witam Dzis mialam przerazajacy sen. Snilo mi sie, ze spalam. nagle uslyszalam jakis halas , ktos otwieral drzw. obudzilam sie w tym snie i w przedpokoju zobaczylam diabla, byl caly czerwony. Zerkal na mnie, machal mi reka i starsznie szyderczo sie smial. Okropnie sie balam, nie bylam w stanie nic powiedziec.chcialam sie pomodli, ale zamiast modlitwy z moich ust wydobywaly sie tylko okropne jeki.chcialam go wygonic, ale nie bylam w stanie podniesc reki Glosno zaczelam krzyczec, bo obudzil mnie moj maz. Czy moze mi ktos powiedziec co to moze znaczyc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Witaj,postanowiłam zinterpretować Ci Twój sen Czy w Twoim otoczeniu jest jakaś osoba,która wywiera na Ciebie jakąś presję? boisz się jej przeciwstawić np. szef,teściowa,mąż... Podporządkowujesz się jej,nie możesz lub nie masz siły wypowiedzieć swojego zdania na jakiś temat? Włazi do Twojego życia z buciorami ? Bo właśnie to nasunęło mi się po przeczytaniu tego,ale oczywiście podchodź z dystansem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts