haruxharu Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) sen zaczął się od tego że znalazłam się w pokoju pełnym drzwi (niektóre były z tarasem niektóre egipskie ) jedne koło schodów na górę prowadziły do piwnicy ale były zamknięte był za nimi jakiś stwór to też bałam się omijając je . później poszłam po schodach i znalazłam się w starym domu jednej z przyjaciółek, postanowiłam wyjść przez okno obrotowe z kumpelą i tak też zrobiłam tylko że kumpela została w tym domu . ja zakradłam się za róg i na podwórku przeczołgałam się za chodnikiem tak by nikt kto by zaglądał z za okna mnie nie widział . poszłam koło ławki i nagle z drzwi przeniknął ten stwór ale jak wyprostowałam ręce i pomyślałam se że go chce odepchnąć i nagle błysnęło światło i powstała koło niego tak jakby kula z takich wirów powietrza i on zniknął . chciałam odlecieć ( lewitować) ale zatrzymał mnie ( złapał za nogawkę) chłopiec ale jakoś przeszłam za płot i za nim widziałam moją babcie (żyje nadal ) i tą kumpelę która powiedziała że nie pójdzie ze mną na plażę koło skarpy więc nie byłam pewna czy iśc czy też nie . później znalazłam się w szkole i widziałam że uczniowie patrząc na mnie w dziwny morderczy sposób , przeczytałam w tym śnie w internecie że to zabójcy udający uczniów i są to jacyś ninja którzy chcą mnie zabić więc zaczęłam wspinać się na ścianie i znalazłam się na suficie tak by mnie nie dosięgnęli ( ps. zawsze jak ludzie zmieniają się w jakieś potwory czy mnie coś ściga to albo latam albo wspinam się po ścianach i sufitach w snach ) bardzo proszę o zinterpretowanie snu : ) Edited November 2, 2011 by haruxharu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Witaj, masz dużo możliwości tylko ich nie dostrzegasz w swoim życiu i nie wykorzystujesz.Do przeszłości nie lubisz wracać, jest coś co powoduje Twój dyskomfort. Źle się czujesz wspominając jakieś wydarzenie/osobę. Tak jakby w przeszłości ktoś wpływał na podejmowane przez Ciebie decyzje i ograniczał Twoją wolną wolę.Ty zamknęłaś za sobą tamten etap życia i na nowo podchodzisz do ludzi obdarzając ich zaufaniem.Obserwujesz tych, którzy są wokół Ciebie.Ty wyciągnęłaś wnioski z przeszłości, przeszłaś do kolejnego etapu i radzisz sobie ze wszystkimi trudnymi sytuacjami. Umiesz się odnaleźć jak i dobre rozwiązania podejmujesz w ciężkich sytuacjach. Pozytywne przesłanie ma Twój sen, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts