Jump to content

Sen o Jezusie. Proszę o pomoc w interpretacji snu

KrzyŚ1543225290

Recommended Posts

A więc nie pamiętam go tak dokladnie. Więc ludzie chcieli ukrzyżować Pana Jezusa, a ja z Tatą krzyczeliśmy do nieba Boże uratuj go i nagle niebo się otworzyło, widziałem kwiaty na niebie, a łańcuchy z dłoni Pana Jezusa rozpadły się i był wolny. Wtedy Jezus wzioł mnie na ręce i pocałował w policzek.. w tedy się obudziłem czułem się niesamowicie dobrze, byłem taki wyciszony, spokojny, spokój panowała we mnie czułem się lekki po obudzeniu.. dodam że w tym samym dniu miałem egzamin i dość dobrze mi poszło. tnx

Powiem Ci tak ;) musiałeś trafić do Jezusa swoim zachowaniem,postępowaniem. Bo ludzie dobrzy,sprawiedliwi,miłosierni mogą się z nim spotkać. Gratuluję Ci

Pozdrawiam Serdecznie :)

A więc nie pamiętam go tak dokladnie. Więc ludzie chcieli ukrzyżować Pana Jezusa, a ja z Tatą krzyczeliśmy do nieba Boże uratuj go i nagle niebo się otworzyło, widziałem kwiaty na niebie, a łańcuchy z dłoni Pana Jezusa rozpadły się i był wolny. Wtedy Jezus wzioł mnie na ręce i pocałował w policzek.. w tedy się obudziłem czułem się niesamowicie dobrze, byłem taki wyciszony, spokojny, spokój panowała we mnie czułem się lekki po obudzeniu.. dodam że w tym samym dniu miałem egzamin i dość dobrze mi poszło. tnx

Przepraszam że się wtrącam ale miałes wspaniały sen, bardzo ciepły i piękny. Gratuluję i zazdroszczę :)

Guest LuckyBoy94

Tak jak poprzednicy - piękny sen, ostatnio takie są rzadkością ;p Przynajmniej z tych, które ja czytam.

Od siebie dodam tylko, że sen był odzwierciedleniem otworzenia się, pełnego otwarcia blokady serca.

Życzę więcej takich snów.

Pozdrawiam ;)

sikorka11 Masz racje, kilka dni temu pamiętam iż pomogłem paru osobom bezinteresowanie ale nie chce wchodzić w szczegóły.:) Virus chciałbym mieć takie sny codziennie :) LuckyBoy94

a co do twojej wypowiedzi masz racje z otworzeniem się, bardzo często chowałem emocje w sobie nie wiem dlaczego.. ale od kilkunastu miesięcy moje życie się całkowiecie zmieniło... może dlatego że zaczołem czytać Bible.. sam nie wiem :)