melania111 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Witam, Dzisiejszej nocy miałam istny mix w snach... Proszę o jakieś wytłumaczenie To nie był jeden ciągły sen tylko taki jakby przerywany. Pierwsze to tak jakby mój własny brat mnie molestował a ja go ugryzłam. Potem tak jakbym szła koło kościoła w mojej miejscowości i wiem że szłam na cmentarz i niosłam kwiaty. Pod kościołem mijałam znajomą. Nie wiem na czyj szłam grób, ani też nie doszłam do tego cmentarza ponieważ się przebudziłam. Proszę serdecznie o interpretację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Witaj postaram się zinterpretować Twój sen,wnioskuję,że raczej nie masz dobrych stosunków z bratem tzn. lubicie sobie dogryzać,lub żartować z siebie. To,że szłaś z kwiatami koło kościoła na cmentarz,jest możliwe wskazaniem,aby rzeczywiście tam pójść,bo jakaś dusza potrzebuje pomocy... Lub oznacza,że powinnaś zwrócić większą uwagę na Boga... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 To ja może coś dodam.. Ja tu widzę, że to ta Twoja koleżanka potrzebuje od Ciebie wsparcia duchowego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prima_cafe Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 (edited) .... ........ Edited November 5, 2011 by prima_cafe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts