melania111 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Witam, Dzisiejszej nocy miałam istny mix w snach... Proszę o jakieś wytłumaczenie To nie był jeden ciągły sen tylko taki jakby przerywany. Pierwsze to tak jakby mój własny brat mnie molestował a ja go ugryzłam. Potem tak jakbym szła koło kościoła w mojej miejscowości i wiem że szłam na cmentarz i niosłam kwiaty. Pod kościołem mijałam znajomą. Nie wiem na czyj szłam grób, ani też nie doszłam do tego cmentarza ponieważ się przebudziłam. Proszę serdecznie o interpretację. Cytuj
sikorka11 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Witaj postaram się zinterpretować Twój sen,wnioskuję,że raczej nie masz dobrych stosunków z bratem tzn. lubicie sobie dogryzać,lub żartować z siebie. To,że szłaś z kwiatami koło kościoła na cmentarz,jest możliwe wskazaniem,aby rzeczywiście tam pójść,bo jakaś dusza potrzebuje pomocy... Lub oznacza,że powinnaś zwrócić większą uwagę na Boga... 1 Cytuj
Gość LuckyBoy94 Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 To ja może coś dodam.. Ja tu widzę, że to ta Twoja koleżanka potrzebuje od Ciebie wsparcia duchowego. Pozdrawiam Cytuj
prima_cafe Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) .... ........ Edytowane 5 Listopada 2011 przez prima_cafe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi