marzena91 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 (edited) Witam, miałam dzisiaj dziwny sen, którego nie potrafiłam zinterpretować. Śniło mi się, że bardzo często chodziłam do pewnego sklepiku/kiosku robić małe zakupy. Sprzedawał tam pewien młody chłopak, brunet, ciemna karnacja, powiedziałabym nawet że z Turcji albo Indii. Podobałam mu się, czułam to we śnie, jak na początku przyszłam coś kupić. Potem przyszłam drugi raz, on w tym momencie kazał mi zaczekać, zadzwonił do kogoś. Ta osoba przez telefon podała mu numer zdrapki i pola, jakie miał zdrapać. Podał mi tę zdrapkę. Wygrana to 900 funtów - tak mi powiedział. Nie pamiętam dokładnie liczb, które ukazały się na zdrapce, ale były to trzy liczby trzycyfrowe, pierwsza cyfra to była właśnie 9, druga prawdopodobnie cyfra 7. Co to może oznaczać? Edited November 3, 2011 by marzena91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Witaj,Twój sen może poprzedzać jakieś wydarzenie,w którym jak dobrze wybierzesz spotka Cię szczęście,miłość,przyjaźń lub cokolwiek pozytywnego I będzie to dane Tobie bezinteresownie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzena91 Posted November 3, 2011 Author Share Posted November 3, 2011 Dziękuję Ci ze tę interpretację! Podniosłaś mnie na duchu Obecnie mam problemy finansowe i gorączkowo szukam pracy, szukałam nawet pomocy w internecie...Moje sny zawsze się sprawdzają, ostatnio śniły mi się dobre omeny, np. szczeniaki, więc mam nadzieję, że w końcu nastąpi coś pozytywnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts