stregesti Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Śniło mi się, że śpię w moim łóżku, nagle obudziłam się, bo poczułam, że w środku jest duch mojego zmarłego dziadka. Trochę się przestraszyłam i chciałam wstać, ale nie byłam w stanie podnieść rąk i nóg. Chciałam zawołać moją współlokatorkę, ale nie mogłam również mówić. Włożyłam ogromnie dużo wysiłku w to, żeby jakoś dowlec się do jej pokoju, ale nie mogłam jej dobudzić. Kiedy już mi się to udało okazało się, że jej też bardzo ciężko jest mówić i poruszać się. Co to może oznaczać? Cytuj
sikorka11 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Przeczytałam Twój sen i to nasunęło mi się po jego przeczytaniu: czy masz tak czasami,że zdarza Ci się,zaniemówić pod wpływem strachu,stresu. Jak np: masz jakąś stresującą sytuację i to bardzo tracisz tak jakby nad sobą "kontrolę". Mam tu na myśli czy sytuacje lękowe Cię paraliżują. Ale mimo wszystko masz w sobie siłę,aby dalej działać. Co do ducha Twojego dziadka nie powinnaś się go bać,wręcz to jest nie wskazane,duch nie może Ci nic zrobić,a zwłaszcza bliskiej nam osoby. Cytuj
stregesti Napisano 4 Listopada 2011 Autor Napisano 4 Listopada 2011 Tak, czasami czuję jakbym miała nogi z waty i mam problem z poprawnym wypowiedzeniem słów, które chcę użyć. Ale zdarza mi się to rzadziej niż kiedyś, bo staram się unikać sytuacji stresowych. Cytuj
sikorka11 Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 Zamiast unikać takich sytuacji staw im czoła. Uwierz we własne siły. Jesteś w stanie sobie ze wszystkim poradzić,tylko musisz chcieć i myśleć o tym wszystkim pomyślnie,a nie negatywnie,bo wtedy przyciągasz złe rzeczy. Cytuj
stregesti Napisano 5 Listopada 2011 Autor Napisano 5 Listopada 2011 Trafiłaś w sedno, mam bardzo niską samoocenę i muszę nad tym popracować. Bardzo dziękuję Ci za poświęcony czas i pomoc. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi