Jump to content

kobieta rzucająca monetami, ojciec z portfelem

pawel116

Recommended Posts

Witam :)

Śniłem dzisiaj o ubogiej kobiecie, która rzucała monetami w moją stronę. Kobieta ta była podobna do matki mojej koleżanki, z którą w podstawówce chodziłem do jednej klasy (w realu nie za dobrze się jej powodziło, ale nie mówię tego żeby się z kogoś naśmiewać i wytykać go palcami tylko żebyś wiedziała jak zinterpretować sen). Ja szedłem kamienistą drogą. W pewnym momencie naprzeciwko mnie w odległości kilkunastu metrów stanęła ta kobieta - ubrana była w ciemny długi płaszcz, miała długie rozpuszczone włosy... Powiedziała, że da mi trochę pieniędzy, które mam sobie zatrzymać. Poczęła rzucać monetami w moją stronę. Za każdym razem widziałem i słyszałem monetę upadającą na ziemię. Schyliłem się, żeby je wyzbierać. Były to monety groszowe o nominałach 10, 20 i 50. Bez trudu odnalazłem je pośród kamieni, ponieważ były srebrne i błyszczące. Potem nie wiadomo skąd pojawiły się grubsze monety (1, 2 i 5 zł), które leżały blisko siebie. Wyzbierałem je i wtedy zobaczyłem nad sobą sylwetkę mojego ojca, który trzymał w ręku otwarty portfel i powiedział, że da mi jeszcze więcej pieniędzy (monet).

Proszę o interpretację.

Edited by pawel116

Guest cyganicha

Witaj, powiedziałabym,że Twój sen jest w pewnym sensie odbiciem Ciebie oraz odzwierciedla to co w Twoim życiu ma dla Ciebie najwyższą wartość. Jest napomnieniem, byś nawet w trudnych chwilach nie gubił właściwej hierarchii wartości. Pozdrawiam

Witam, dziękuję za odpowiedź :) Ale powiem szczerze trochę mnie ona zaskoczyła, bo ja nie należę do tych ludzi, dla których najważniejsza jest kariera i pieniądze. Owszem, praca jest istotna, ale nie powinno się to odbywać kosztem zdrowia, samopoczucia i życia osobistego.

Pozdrawiam :)