ilybj Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 witam, mam pytanie odnosnie jednego rozkladu, stawialam kolezance karty i wyszedł układ 10 kier 9 kier krol kier, i teraz pytanie, ten caly krol kier, to nie jest jej partner ale mezczyzna wktorym jest zakochana i czy ten uklad, konkretnie 9kier+krol kier, oznaczał "kocha cie i pozada" jak mowia zrodla o tym polaczeniu, czy moze oznacza to razem z tą jeszcze 10, ze ten pan ma jakas partnerke i jest szczesliwy? nie wiem wlasnie czy ta trojke czytac wzgledem jej czy jako jego sytuacje (mimo ze 9kier plus on oznacza "kocha CIEBIE") sama nie wiem. dodam jeszcze ze z drugiej strony krola byl as trefl, oznaczający w zrodlach "niespodziewanie pojawia sie partner", a ta kolezanka dodam, czeka wlasnie na jego odzew w przyszlosci. wiec troche pasuje do 1 wersji, ze niespodziewanie pojawia sie partner, po czym tworzą szczesliwa pare,(9+10 kier = szczesliwa szalona milosc) ale z 2 strony, wiemy ze na dzis dzien na pewno ten pan jej nie kocha, moze byc co najwyzej zainteresowany, wiec albo ta karta mowila o przyszlosci jego podejscia do niej albo o jego terazniejszosci? Cytuj
ilybj Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 nie zadalam pytania to jest fragment z ogolnego rozkladu tego 3x8 Cytuj
Aga 22 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 w takim razie ważne gdzie jest karta osoby dla której wróżymy czyli dama kier i jakie karty są przy niej Cytuj
ilybj Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 dama kier byla w 2 rzedzie, nad krolem kier, ktory z kartami ktore podalam byl w 3 rzedzie, kart kolo niej juz nie pamietam, ale bez wzgledu na to, jakie by byly, przeciez ten fragment kolo krola kier razem z nim, oznacza ktoras wersje z tych dwoch ktore podalam... Cytuj
ilybj Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 dama kier bedac wyzej z innymi kartami wiem ze tyczyla sie innych spraw - zawodowych i finansowych, wiec nie miala w tym temacie zadnego zwiazku z kartami kola krola kier, dlatego uwazam ze nalezy je rozpatrywac osobno, bez uwzglednienia damy kier skoro jej tam nie bylo... Cytuj
Aga 22 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 W takim razie karty o które pytasz będą się odnosiły do koleżanki której wróżyłaś, ma duże szanse na wyznania miłosne od tego Pana oraz niespodzianki z jego strony, a 9 kier przy nim świadczy że kocha uwodzić kobiety, na pewno jest stanu wolnego, mężczyzna zajęty ma przy sobie damę lub ósemkę, pozdrawiam Cytuj
ilybj Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 wiesz co mam do ciebie ejszcze jedno ptanie, mowisz ze 9kieer przy krolu mowi, ze kocha uwodzic kobiety, a gdyby 10 kier byla przy krolu? i jeszcze chcialam spytac czy jest taki uklad ktory mowi ze mezczyzna jest kochany czuły delikatny itd?? Cytuj
Aga 22 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 10 kier i as kier wskazują na stałość i wierność w uczuciach, to taka osoba która da pełnię szczęścia partnerowi:) 1 Cytuj
Aga 22 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Stworzycie dom, ale na wierność nie można bardzo liczyć, pan jest raczej "motylem" Cytuj
Gość gość5 Napisano 15 Grudnia 2011 Napisano 15 Grudnia 2011 a z jakiej ksiazki sie uczylas znaczenia kart- bo ja juz mam taki metlik że hej- ostatnio znalazlam swoje stare zapiski odnosnie kart a przydaloby sie cos konkretnego.... Cytuj
Aga 22 Napisano 15 Grudnia 2011 Napisano 15 Grudnia 2011 a z jakiej ksiazki sie uczylas znaczenia kart- bo ja juz mam taki metlik że hej- ostatnio znalazlam swoje stare zapiski odnosnie kart a przydaloby sie cos konkretnego.... Mam takie zapiski ze starej przedwojennej ksiązki i to były moje początki, teraz bazuję na "Poznaj swoją przyszłość" T.Weinert, ale zaglądam też do książki "Karty klasyczne " H.Żuk Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Grudnia 2011 Napisano 16 Grudnia 2011 Mam takie zapiski ze starej przedwojennej ksiązki i to były moje początki, teraz bazuję na "Poznaj swoją przyszłość" T.Weinert, ale zaglądam też do książki "Karty klasyczne " H.Żuk dziękuje bardzo za podpowiedź, mam rozne ksiazki ale czesc "nie zgadza " sie z tym czego juz kiedys sie uczylam a ciezko sie przestawic wiec szukam takiej literatury, ktora " do mnie przemowi" . Zobaczymy co z tego wyniknie. Jeszcze raz wielkie dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi