Anakin Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 (edited) pływałem sam na tratwie byc może pontonie na jakims zalewie jeziorze widziałem brzeg drzewa wypatrywałem oceanu z niecierpliwością aż w końcu pekła brzeg tama nie wiem co było powodem ogromnej fali wody jakby powódz...no i sen mi sie skończył prosze o interpretacje Edited November 6, 2011 by Anakin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 To,że pływałeś na tratwie może oznaczać Twoją drogę życiową,dość niebezpieczną (ogromna fala) lub podróż do swojego wnętrza,które czeka oczyszczenie lub jesteś w okresie dojrzewania i buzujesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakin Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 dzieki sikorka ale mam 30 lat wiec juz buzowałem a dzis śniło mi sie ze byłem na spotkaniu rodzinnym u babci przyjechałem rowerem a wszyscy byli wsiekli na mnie tylko za to ze przyszło jakies pismo z zuzu o niezapłaconej składce około 900zł powiedziałem wszystkim ze nic sie nie stało ze lada dzien zapłace a i tak byli pogniewani nawet moja mama i tato przechodzili koło mnie jakby mnie nie widzieli...co to może oznaczac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Co do tego buzowania może coś Ci zostało z lat młodości co powinno dawno zastać zakończone,a nadal jest.... Co do drugiego snu,być może w Twojej rodzinie uchodzisz za osobą mało rozważną i nieodpowiedzialną i lubisz wszystko odkładać na później,aż w końcu zapominasz i masz kłopoty. I może Twoja rodzina nie postrzega Cię tak jakbyś chciał... Ale oczywiście podchodź z dystansem do tego co napisałam i kieruj się własną intuicją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakin Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Hej Sikorka masz całkowita racje powaznie i jestes bardzo madra kobieta i nie pisze tego z przekasem:) teraz wszystkie swoje sny bede powierzał Tobie:) mam na dzieje że dzis cos fajnego mi sie przysni;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts