Paaulinka Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Najpierw śnił mi się wypadek samochodowy , samochód prowadziło moja przyjaciółka to było jakby na jakims moście z którego prawie spadłyśmy . Ja wyszłam z samochodu i sie uratowałam z przyjaciólka nie wiem co sie dalej działo. Pozniej śniło mi sie że ufo nas zaatakowało , przyszli do mojego mieszkania i wstrzykneli mi co , a ja upadają przepraszałam Boga za moje grzechy , proszę o interpretacje tego dziwnego snu , z góry dziękuje. Pozdrawiam Paulina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Witaj, Twoja przyjaciółka ma duży wpływ na Ciebie. W wielu sprawach być może nawet nieświadomie jej ulegasz.Jakaś trudna/nieprzyjemna sytuacja przed Tobą, której się nie spodziewasz ale zachowasz rozwagę. Masz opiekę z Góry. Twój sen jest też Twoim sumieniem, bo najwidoczniej nie ma harmonii w Tobie jeśli chodzi o kwestie wiary. Może po prostu potrzebujesz modlitwy i szczerej rozmowy... Pozdrawiam i wszystkiego co najpiękniejsze życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paaulinka Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Dziękuje bardzo , dało duzo do myślenia;) ja także pozdrawiam i zycze wszystkiego co najlepsze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts