Aga 22 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Witam, aby Wam się nie nudziło od razu przystępujemy do pracy:) Pytania łatwe:icon_question: 1. Mieszkam w mieście czy na wsi? 2. Mam zwierzęta , jeśli tak to ile i jakie? 3. Jak lubię spędzać wolny czas? 4. Jaki kolor lubię najbardziej? Powodzenia:mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weles Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 1. Mieszkam w mieście czy na wsi?: Mannaz (o), Algiz, Perdo (o) - stawiam na wieś, albo przedmieście. Mało ludzi, w miarę bezpiecznie i przytulnie oraz to, że żadna tajmnica się nie uchowa a plotek tam więcej niż gdziekolwiek indziej haha 2. Mam zwierzęta , jeśli tak to ile i jakie?: Gebo, Hagal, Jeran - dwie krowy, kilka kur, tak mi się przynajmniej kojarzy 3. Jak lubię spędzać wolny czas?: Teiwaz, Berkano, Laukaz - jeśli jesteś w związku to przy herbacie, kawie, lub drinku (w każdym razie jakimś napoju) ze swoim partnerem, a jeśli nie to ze znajomymi 4. Jaki kolor lubię najbardziej? Uruz (o), Algiz - stawiam na fioletowy Ewentualnie purpura, ale bardziej fiolet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga 22 Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Weles:icon_smile2: Proszę kolejnych runistów:_yyyy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga 22 Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Runiści, czyżby warsztat zasnął pobudka:_tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lost Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Ja jutro sprobuje, dzis juz jestem bardzo zmeczona i nie wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dziarka Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 odpowiem w poniedziałek;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga 22 Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Super, poczekam jeszcze tydzień do przyszłego piątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
brydziu Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 1. Jera o, Raido o, Laguz, Chyba na wsi, przy wodzie. 2. Laguz, Gebo o, Algiz, Masz, Kota i Psa. 3.Iwaz, Dagaz, Algiz, hmm szydełkujesz? 4. Durisaz, kolor jesieni brązowy lub zółty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga 22 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Brydziu dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lost Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Hey, przepraszam ze tak pozno. 1. Radio o, Berkana, Tiwaz o, Mannaz - na wsi, wszystko jest powolne, natura i widze slaby zasieg xD 2. Eihwaz o, Thurisaz, Naudiz o, Isaz - bardzo lojalne zwierze, jeden z najlepszych przyjaciol, pies? jesli nie to zolw. przynosi ci szczescie. 3. Dagaz o, berkana o, othel o, inwaz - lubisz zaczynac cos nowego, rosliny, runy mowia ze nie lubisz natury ale stawiam ze lubisz. Nie lubisz spedzac czasu ze starszymi? Flirt also romantyczny czas z ukochana osoba? 4. Kenaz, Eihwaz o, Gebo o - czerwony? widze duzo pasji :jupi_na: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ilao Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 (edited) no dobra, spróbuje i ja 1. Mieszkam w mieście czy na wsi? Algiz - stawiam na wieś, dużo powietrza, przestrzeni, sporo miejsca do "zatrzymania" się, odszukania spokoju, równowagi. (jeśli tak jest, to zazdroszczę) 2. Mam zwierzęta , jeśli tak to ile i jakie?: Nautiz - masz zwierzęta - i takie dla przyjaźni (jakiś piesek, chomik lub białe myszki, konik) i takie, nieco bardziej jadalne - jedna krowa, pięć kur, dwa prosiaczki (to akurat trudne pytanie) 3. Jak lubię spędzać wolny czas? Ansuz - dużo czytasz, lubisz to. Książki Cię wzbogacają, poszerzają świadomość, pogłębiają empatię, mądrość. Do tego coś jeszcze może tworzysz - nie wiem, albo sama coś piszesz, albo malujesz, fotografujesz, w kazdym razie coś, co wymaga natchnienia, "duszy artysty", a taka chyba jesteś 4. Jaki kolor lubię najbardziej? mannaz - nie jestem przekonana, czy lubisz wyłącznie jeden kolor. Pasuje mi tu mieszanka szarości z czerwienią. Różne odcienie tych dwóch kolorów Edited November 18, 2011 by ilao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga 22 Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Pięknie Wam idzie, poczekam jeszcze na Dziarkę i podam odpowiedzi:_okok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 1. Mieszkam w mieście czy na wsi? Perdo Ansuz Jeran - na wsi 2. Mam zwierzęta , jeśli tak to ile i jakie? Isa Ingwaz Gebo - o rety.. nie wiem czy obecnie masz... ale jakby co to było/jest jedno - rodzaj żeński, ale co to jest... jakieś ciche takie, łagodne, kotka, mysza, żółw? Aczkolwiek ta kotka to chyba zbyt ruchliwe stworzenie na takie runy i do myszaka nie jestem przekonana całkowicie... Nie wiem, w każdym razie głosu to to nie daje niemal wcale 3. Jak lubię spędzać wolny czas? Dagaz Uruz Naudiz - coś twórczego robiąc, jesteś może artystką? ja myślę, że lubisz ten czas spędzać sama jako indywidualistka... zajmując się swoimi pasjami. Mjuzik nocą i tworzenie... a może sama grasz na jakimś instrumencie, w każdym razem jakieś manualne zdolności mi tu wyszły. 4. Jaki kolor lubię najbardziej? Isa no niby to czarny... ale ja stawiam na jasny błękit/stalowy... w każdym razie zimny kolor uh... rzekłam... czekam na baty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga 22 Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 :serduszka2_na:dziarka mam czekać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga 22 Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 Zamykam warsztat gdyż dzisiaj mam trochę czasu: 1. Mieszkam w mieście czy na wsi?: Mannaz (o), Algiz, Perdo (o) - stawiam na wieś, albo przedmieście. Mało ludzi, w miarę bezpiecznie i przytulnie oraz to, że żadna tajmnica się nie uchowa a plotek tam więcej niż gdziekolwiek indziej haha 2. Mam zwierzęta , jeśli tak to ile i jakie?: Gebo, Hagal, Jeran - dwie krowy, kilka kur, tak mi się przynajmniej kojarzy(dwa psy, duże ale te krowy umarłam haha) 3. Jak lubię spędzać wolny czas?: Teiwaz, Berkano, Laukaz - jeśli jesteś w związku to przy herbacie, kawie, lub drinku (w każdym razie jakimś napoju) ze swoim partnerem, a jeśli nie to ze znajomymi 4. Jaki kolor lubię najbardziej? Uruz (o), Algiz - stawiam na fioletowy Ewentualnie purpura, ale bardziej fiolet. 1. Jera o, Raido o, Laguz, Chyba na wsi, przy wodzie.2. Laguz, Gebo o, Algiz, Masz, Kota i Psa. 3.Iwaz, Dagaz, Algiz, hmm szydełkujesz?(czasami ze względów ekonomicznych haha) 4. Durisaz, kolor jesieni brązowy lub zółty. Hey, przepraszam ze tak pozno. 1. Radio o, Berkana, Tiwaz o, Mannaz - na wsi, wszystko jest powolne, natura i widze slaby zasieg xD(zasięg jak kogo stać) 2. Eihwaz o, Thurisaz, Naudiz o, Isaz - bardzo lojalne zwierze, jeden z najlepszych przyjaciol, pies? jesli nie to zolw. przynosi ci szczescie.(mój kot przynosi mi szczęście) 3. Dagaz o, berkana o, othel o, inwaz - lubisz zaczynac cos nowego, rosliny, runy mowia ze nie lubisz natury ale stawiam ze lubisz. Nie lubisz spedzac czasu ze starszymi? Flirt also romantyczny czas z ukochana osoba?(nie lubię tylko towarzystwa teściowej haha naturę raz lubię raz nie) 4. Kenaz, Eihwaz o, Gebo o - czerwony? widze duzo pasji :jupi_na: no dobra, spróbuje i ja 1. Mieszkam w mieście czy na wsi? Algiz - stawiam na wieś, dużo powietrza, przestrzeni, sporo miejsca do "zatrzymania" się, odszukania spokoju, równowagi. (jeśli tak jest, to zazdroszczę)(mam dużo przestrzeni ale jeden wielki smog:( 2. Mam zwierzęta , jeśli tak to ile i jakie?: Nautiz - masz zwierzęta - i takie dla przyjaźni (jakiś piesek, chomik lub białe myszki, konik) i takie, nieco bardziej jadalne - jedna krowa, pięć kur, dwa prosiaczki (to akurat trudne pytanie) 3. Jak lubię spędzać wolny czas? Ansuz - dużo czytasz, lubisz to. Książki Cię wzbogacają, poszerzają świadomość, pogłębiają empatię, mądrość. Do tego coś jeszcze może tworzysz - nie wiem, albo sama coś piszesz, albo malujesz, fotografujesz, w kazdym razie coś, co wymaga natchnienia, "duszy artysty", a taka chyba jesteś 4. Jaki kolor lubię najbardziej? mannaz - nie jestem przekonana, czy lubisz wyłącznie jeden kolor. Pasuje mi tu mieszanka szarości z czerwienią. Różne odcienie tych dwóch kolorów 1. Mieszkam w mieście czy na wsi?Perdo Ansuz Jeran - na wsi 2. Mam zwierzęta , jeśli tak to ile i jakie? Isa Ingwaz Gebo - o rety.. nie wiem czy obecnie masz... ale jakby co to było/jest jedno - rodzaj żeński, ale co to jest... jakieś ciche takie, łagodne, kotka, mysza, żółw? Aczkolwiek ta kotka to chyba zbyt ruchliwe stworzenie na takie runy i do myszaka nie jestem przekonana całkowicie... Nie wiem, w każdym razie głosu to to nie daje niemal wcale(kot bardzo cichy i bardzo ruchliwy) 3. Jak lubię spędzać wolny czas? Dagaz Uruz Naudiz - coś twórczego robiąc, jesteś może artystką? ja myślę, że lubisz ten czas spędzać sama jako indywidualistka... zajmując się swoimi pasjami. Mjuzik nocą i tworzenie... a może sama grasz na jakimś instrumencie, w każdym razem jakieś manualne zdolności mi tu wyszły. 4. Jaki kolor lubię najbardziej? Isa no niby to czarny... ale ja stawiam na jasny błękit/stalowy... w każdym razie zimny kolor uh... rzekłam... czekam na baty Poszło Wam znakomicie, zaznaczyłam odpowiedzi najbardziej pasujące i tak; 1. wieś - wszyscy dobrze, weles świetnie oddana atmosfera 2. dwa psy i kot-brydziu był najbliżej 3. książki to moja największa pasja- najtrafniej ilao 4. czarny, fioletowy, błękit w tej kolejności-weles, cornelia Wszyscy na bardzo dobry, ilao odkrył moja największą pasję prowadzenie następnego warsztatu powierzam ILAO, GRATULACJE:_luzik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Oł, nieźle nawet jak na pierwszy warsztat w życiu ;D Dzięki i gratulacje wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ilao Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 to także mój pierwszy warsztat:) dobra, pomyślę nad pytaniami i wieczorem zamieszczę. Wielkie dzięki Aga:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts