Anula25 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Witam, bardzo proszę o interpretacje mojego snu. Otóż śniło mi się, że odcięto mi lewą nogę w kolanie jakąś piłą, a później próbowano mi ją przykleić. Dodatkowo z rany po cieciu widać było jasno czerwoną krew. Oprócz tej krwi była rana po otarciu jakby z ropą. Wszystko wyglądało tak realistycznie, że po przebudzeniu sprawdzałam czy wszystko w porządku z moja nogą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Witaj Możliwe,że jest to zapowiedź jakieś choroby,lub kłopotów z Twoją nogą może nie koniecznie fizycznych,ale energetycznych (ropa),lub martwisz się o swoje zdrowie i chcesz jak najdłużej utrzymać swój stan zdrowia. Albo,czy masz tak czasami w życiu,że ktoś Ci coś chce odebrać Twojego? Wykłóca się z Tobą o coś,chce wymusić jakąś presję,a Ty po tym wszystkim się długo zbierasz,ale i tak pozostaje Ci uraz? Bo to właśnie przyszło mi na myśl. Ale oczywiście mogę się mylić,bo każdy człowiek wie najlepiej o swoich snach. Był realistyczny po to abyś go lepiej zapamiętała. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts