Skocz do zawartości

rozkład miłosny-pomoże ktoś?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Rozkład następujący na pytania czy pan X i ja będziemy razem.

karty 1,2,3,4-moje uczucia do niego

karty 5,6,7-jego uczucia do mnie

karta 8-odpowiedź na pytanie

1-4 trefl

2-walet pik

3-dama trefl

4-2 karo

5-król trefl

6-8 trefl

7-6 kier

8-2 kier

Ja o nim: darzę go uczuciem, jednak nigdy nie mieliśmy szczęścia...zapowiada się zmiana

On o mnie: jest to człowiek uczciwy i pracowity...myśli o związku ze mną...czeka nas harmonia w związku

odp: będziemy razem

dobrze zinterpretowałam?:)

Napisano

szczerze powiem ze nie znam sie od 8 w dol... nigdy nie stwialam tak zawsze cyganski na milosc.. od 9 w gore...

ale z tego co tutaj widzę, to ty go chcesz że tak brzydko na chama do siebie ... a on serio cos czuje .. ale sie boi z ta 8 trefl :)

Napisano

Niee nie ma dziewczyny... uwiązany czyli że jednak ma kogoś?

Napisano

to ja sie ciebie pytam ;p bo on mi sie zaznacza zwiazany oficjalnym zwiazkiem... ale moze po prostu chce tego zwiazku z toba :D klasyki sa trudne dlatego wole rozklad z klasykow cyganski wszystko widac piknie

Napisano (edytowane)

a możesz mi postawić z klasyków cygańskich? :) może ci wyraźniej wyjdzie niż mnie ;)

moje dane to Ola 30.07.1993 a jego Damian 19.10.1986

Edytowane przez pesymistyczna-optymistka