blekitny__obloczek Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 Kochana Cyganicho proszę Cię o interpretację snu dzisiejszego Byłam przed domem, /najprawdopodobniej do dom mojej zmarłej Babci/ nieopodal był targ,poszłam z moją szwagierką kupować spodnie. Sprzedawczyni nie znalazła takich jak chciała moja szwagierka i wciskała nam inne ;-) chyba ich nie kupiliśmy .Wrócłyśmy do domu,przed domem siedziały dwie koleżanki moje z pracy /pisałam o nich Ci wcześniej,to te z którymi nie mogę się dogadac/.Później One weszły do środka, i juz nie wyszły,świeciło słońce,a One siedziały przy oknie,ja byłam ,hmmm jak to określić.... może nie zła,ale jakoś dziwnie się poczułam tym,że nie wyszły. Później patrzę a od strony targu biegnie roześmiana moje Mamusia z moim Bratankiem trzymała parasolkę w jasnych koloroach i ta parasolka się tak jak by częściowo się składała. Gdy już byli przy mnie to złozyła parasolkę,a ktoś jakaś kobieta/nie pamiętam kto moze to jedna z tych moich koleżanek/dawała Mamusi 100 zł i mówiła,że ona zapłaci za tą parasolkę i bedzie to prezent Mamusia nie wzięła tych pieniędzy .Coś mówiła,dokładnie nie pamiętam,uśmiechała się i chyba mówiła,żeby sobie coś kupiła lub żeby coś innego kupiła na prezent . Pozdrawiam bardzo cieplutko :-)) Cytuj
Gość cyganicha Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 Obłoczku Kochana witaj :***************** Powiedziałabym tak,że uważasz, iz Twoim koleżankom wszystko przychodzi łatwiej niż Tobie. Ty być może dobrowolnie czasem wyrzekasz się sukcesu, nie wierzysz w to,że może on spotkać Ciebie również.Chciałabyś ale boisz się podejmować pewne kroki. A wystarczyłoby spojrzeć inaczej na pewne sprawy. Może jednak te słońce i lato masz w sobie a na zewnątrz go nie dostrzegasz? Wiesz, że w sobie je masz tylko wątpisz w siebie. A koleżankom nie jest aż tak lekko i wszystko nie wydaje sie takie piękne jak myślisz, jak może wyglądać. Sukces, szczęście i radość Twoja mama chce zawdzięczać swoim wysiłkom jakie podejmuje w codziennych zmaganiach z życiem. Nie jest jej łatwo ale daje radę. Nie chce innym niczego zawdzięczać. Nawet jeśli jakiś kłopot w niedługim czasie spotka na swojej drodze, będzie w stanie jemu sprostać i poradzi sobie. Pozdrawiam cieplutko i mnóstwo słońca życzę Cytuj
blekitny__obloczek Napisano 8 Listopada 2011 Autor Napisano 8 Listopada 2011 Kochana Cyganicho bardzo dziękuję ,za interpretację,za poświęcenie mi swojego czasu Pozdrawiam Cię gorąco,i życzę wszystkiego najpiękniejszego. :-)))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi