pawel116 Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 1. W jakim wieku jest moja dusza? Rydwan - Świat - Siła -> suma Umiarkowanie - jest to dusza stara, mająca za sobą wiele wcieleń. Posiada bogaty bagaż doświadczeń oraz siłę do sprostania kolejnym wcieleniom. 2. Kim byłem w poprzednim wcieleniu? Wieża - Głupiec - Pustelnik -> suma Cesarzowa - byłem kobietą... Myślę, że taką typową świecką kobietą posiadającą rodzinę. 3. Jakie życie prowadziłem? Wieża - Śmierć - Cesarzowa -> suma Koło fortuny - byłem zależny od losu. Los najpierw mi coś zabrał, doprowadził do ruiny (Wieża), później pozwolił znów to odzyskać... 4. W jaki sposób umarłem? Świat - Cesarz - Kapłanka -> suma Papież - nie mam pojęcia jak to zinterpretować... 5. Co muszę odrobić w tym wcieleniu? Cesarzowa - Kochankowie - Kapłanka -> suma Sprawiedliwość - muszę odpokutować winy z przeszłości, tyczy się to relacji uczuciowych (Kochankowie) 6. Kim będę w następnym wcieleniu? Sąd - Słońce - Pustelnik -> suma Cesarz - będę również mężczyzną jak obecnie Proszę wszystkie dobre dusze o pomoc w interpretacji Pozdrawiam Cytuj
Gość ANEZ Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 1.W jakim wieku jest moja dusza? Rydwan-Świat-Siła ->Umiarkowanie Jest to dusza o wieku średnim,która po korzystnym wcieleniu zyskała wiele doświadczeń. 2.Kim byłem w poprzednim wcieleniu? Wieża-Głupiec-Pustelnik ->suma Cesarzowa Suma mowi o tym że byłeś kobietą. 3.Jakie zycie prowadziłem? Wieza-Śmierć-Cesarzowa->suma Koło Fortuny. Różnie to było,akceptowałeś zmienności losu.Byłeś samotny z wyboru,unikałeś kontaktu z ludzmi,aż pod koniec życia zintegrowałeś się z pewna grupa ludzi i wtedy poczułes sie jak w domu. 4.W jaki sposób umarłem? Świat-Cesarz-Kapłanka->suma Papież Dożyłeś sędziwego wieku,umarłeś ze starości we własnym łóżku,podczas snu. 5.Co musze odrobić w tym wcieleniu? Cesarzowa-Kochankowie -Kapłanka->suma Sprawiedliwość Przede wszystkim zrobić uczciwy rachunek sumienia.Dorosnąć uczuciowo i emocjonalnie.Walczyć z własnym niezdecydowaniem i niechęcia do podejmowania odpowiedzialności.Zaakceptować to ,że nie zawsze ty oceniasz i wydajesz wyrok,ale również jestes oceniany-nagradzany lub karany na każdym kroku swojego życia. 6.Kim będę w nastepnym wcieleniu? Sąd-Słońce-Pustelnik ->suma Cesarz W następnym wcieleniu będziesz mężczyzną,mimo że w poprzednim byłeś kobietą,,która jednak posiadała wiele cech męskich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi