sanae Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 Runy mam wypisane na kartkach i dokładnie tak to wyglądało, gdy wybierałam je. Więc interpretować jako odwrócone czy nie? Pytanie jak w tytule. Cytuj
Kaisaran2 Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 Iwaz i Nauthiz są nieodwracalne. Nie wiem zaś jak zinterpretować Fehu, ogółem dziwne jest dla mnie takie ustawienie run przy korzystaniu z kartek. Jednak interpretowałabym ją jako prostą. Co do pytania - Będzie trudno, ale się uda. Cytuj
Czarownica Napisano 19 Listopada 2011 Napisano 19 Listopada 2011 Moim zdaniem niewielkie, bo będzie bardzo ciężko/duża konkurencja... Cytuj
sanae Napisano 19 Listopada 2011 Autor Napisano 19 Listopada 2011 I faktycznie Cornelio masz racje, były naprawdę niewielkie, bo konkurencja była ogromna:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi