nerwus90 Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) A więc tak mam pewien problem. Podczas snu zawsze coś mówię. Spotkała mnie nie przyjemna sytuacja, gdyż śpiąc wczoraj z moją dziewczyną, wymawiałem przez sen imię mojej byłej. Chociaż nie widziałem jej ponad rok. Moja kobieta czuje się urażona, a ja nawet nie pamiętam żeby mi się śniła. Co mogę zrobić?? Czy to wychodzi z mojego serca, czy z podświadomości? Mój sen: Ja i czwórka moich kolegów z osiedla płyniemy kutrem, trzymamy jakieś dzidy, i noże, uciekamy z jakiejś wyspy. Podpływa do nas, statek, ogromny z całą armią. Strzelają do nas metalową włócznią, z 50 metrowym łańcuchem. Wszystko dzieje się naprawdę, jak w rzeczywistości, czuje wodę, wiatr. Mieli tam jakąś "obrotnie", nagle łańcuch poszedł w ruch, ja nie odparcie przykuty do naszego kutra, również jak moi koledzy. Machina się rozpędza, zaczęliśmy latać jak w wesołym miasteczku na "młocie". 150km na godzinę i uderzamy w wodę, około 30 sekund pod wodą, nie mogę wypłynąć... gdzie ta powierzchnia? Znów to samo na 50 metrów do góry, i znów się topie. Urwanie rytmu... uciekam przez bagna, goni mnie koleś w masce od Reia Misterio. Ma maczetę, o dziwo uciekam, chociaż zazwyczaj uciekałem i nie mogłem uciec. Wpadam do domu, gdzie są dziewczyny które znam, gości których nie znam... urwanie rytmu. Mam 7 lat, siedzę przytulony do taty, oglądamy jeszcze na starym telewizorze koniec świata, w postaci bajki. 7 postaci zebranych w lesie, decydujących co dalej. 7 postaci czy raczej stworów, mówiących że to wszystko nie ma sensu, że oni sami siebie wytną. Muszą zacząć od nowa i wszystko zniszczyć. Urwanie... stoję obok mojej mamy, przy moim własnym grobie. Jesień, liście ******ą z drzew. Gorzkie łzy mojej matki, powiedziałem do niej, mamo nie płacz przecież jestem przy Tobie.... Edytowane 8 Listopada 2011 przez nerwus90 Cytuj
sikorka11 Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 Witaj,jeśli wypowiedziałeś jej imię więcej niż raz może oznaczać to,że nie załatwiłeś do końca spraw związanych z jej osobą. Może tęsknisz,trzymasz w sobie urazę i nieświadomie to się ujawnia. Co do snu. Widzę,że przywiązujesz dużą wagę do swoich znajomych. Lubisz spędzać z nimi czas i prawie nie chcesz się z nimi rozstawać. I razem idziecie obecnie przez życie (w ich towarzystwie). Ten młot może znaczyć o Twoim niezdecydowaniu i wahaniach nastroju,zmiennych poglądach. Ludzie atakujący mogą symbolizować otoczenie,ciągłą walkę o lepszą przyszłość,pozycję itd. Powrót do młodości możliwe,że oznacza Twoje przywiązanie do ojca i to co było przeminęło (postacie). Co do Twojej mamy,może w chwili obecnej potrzebuje Twojego wsparcia,uczucia,bo ma jakąś trudna chwilę. I bardzo możliwe,że chciałaby żebyś częściej przy niej bywał. Albo się zmieniłeś.... Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi