letam Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Cześć! Miałem dzisiaj bardzo ciekawy sen. Jechałem z dziewczyną ,która mi się podoba, coś tam się tworzy między nami (tak mi się wydaje) i jechaliśmy rowerami, niby to do moich rodziców. Wylądowaliśmy na budowie, i pamiętam, że ja jechałem windą na tej budowie (w górę) wraz z moim rowerem i następnie rozmawiałem z budowlańcami jak włożyłem tutaj rower, bo myśleli ,ze coś tutaj oszukuje. Po chwili dostałem telefon od taty, że wziął moją koleżankę i zawiezie ją do mojego miasta (do Gniezna) i tam mam ją odebrać, słyszałem tylko też przez telefon ,że ta dziewczyna coś mówiła ale w taki dziwny sposób wtrącając delikatne przekleństwa (nie była zła, wręcz przeciwnie). Później kiedy ją spotkałem to ją przytuliłem czy objąłem i powiedziałem jej w twarz taki zadowolony ,ze za nią tęskniłem. Ona odpowiedziała "Na serio?" i była taka mile zaskoczona i uśmiechnięta. Dalej już nie pamiętam. Interpretuje sny od jakiegos czasu, ale na swój sposób. I ten sen też mam jakoś zinterpretowany, ale jestem ciekaw co Wy na to powiecie. Jednak nie jestem pewien czy umiem interpretować sny, gdyż jestem w tym zielony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts