Jump to content

Koło Samsary

Guest Daffne

Recommended Posts

s - sygnifikator- Koło Fortuny - karma jest jak widać, zmienność kolei losu

1 - najstarszy z motywów przewijający się przez moje wcielenia - Słońce

Radość z tego co mam, pozytywne nastawienie do ludzi i opromienianie otoczenia sobą?

2,3 - okoliczności w jakich się pojawił po raz pierwszy - 3 buław, Królowa pucharów ->Diabeł

radośnie i z pozytywną myślą jestem nastawiona na szukanie szczęścia, spełnienia uczuciowego

4,5 - sposób, w jaki można nad nim pracować - Sprawiedliwość, Pustelnik -> Gwiazda

dobrze zastanowić się nad tym, czego się pragnie? A potem czekać na swój czas?

6 - najtrudniejszy z motywów karmicznych przewijający się przez moje wcielenia - 2 puchary

trudność z odnalezieniem swojej połówki, pokrewnej duszy...

7,8 - okoliczności, w jakich pojawił się po raz pierwszy - 3 mieczy, 9 monet -> Głupiec

niestety były rozczarowania w tej materii, ale plusem jest to, że mnie wszystkie te doświadczenia umocniły, przez co stałam się bardziej niezależna, zaradna?

9,10,11 - jak można nad nim pracować -giermek monet, 8 buław, Głupiec ->Kapłanka

zostawić za sobą stare i szukać nowych możliwości z wykorzystaniem intuicji i mądrości wewnętrznej

13 - co przepracowałem już w tym życiu - Umiarkowanie

zrównoważyłam wnętrze z tym co na zewnątrz (powiedzmy :mysli:)

14, 15 - jakie bieżące problemy życiowe rozwiąże dzięki pracą nad karmą -as kielichów, Gwiazda, Śmierć, as monet, 4 buław

otrzymam od życia to czego pragnę? A może spadną mi łuski z oczek i przestanę bujać w obłokach albo gonić za nierealnym uczuciem i skupie się na realnym uczuciu? Dam sobie szanse na nowo? nie wiem...

s - sygnifikator- Koło Fortuny

Szukanie szczęścia. Dużo zależy od samego losu, a niekoniecznie od jednostki.

1 - najstarszy z motywów przewijający się przez moje wcielenia - Słońce

Indywidualizm, otwartość na nowe idee. Życie zgodne z samym sobą i otaczającym światem.

2,3 - okoliczności w jakich się pojawił po raz pierwszy - 3 buław, Królowa pucharów ->Diabeł

ehm… mówiłaś co myślisz, musiałaś wczuwać się w sytuacje innych. Mogło być to związane z tym co robiłaś. Czasami jednak mogło to niezbyt miło się dla Ciebie kończyć…

4,5 - sposób, w jaki można nad nim pracować - Sprawiedliwość, Pustelnik -> Gwiazda

Wsłuchać się w siebie i swój wewnętrzny głos, działać i mówić z wyważeniem. Być drogowskazem, udzielać wskazówek, ale nie narzucanie siebie…

6 - najtrudniejszy z motywów karmicznych przewijający się przez moje wcielenia - 2 puchary

Problemy związane z partnerem. Chęć decydowania o sobie i w zgodzie z sobą, problemy z zasadami panującymi akurat w świecie, z zasadami rodzinnymi..

7,8 - okoliczności, w jakich pojawił się po raz pierwszy - 3 mieczy, 9 monet -> Głupiec

Mogły być jakieś plotki, fałszywe pogłoski… może coś związanego z jakąś chorobą, niedomaganiem…

9,10,11 - jak można nad nim pracować -giermek monet, 8 buław, Głupiec ->Kapłanka

Działać dokładnie i z precyzją, rozsądnie. Zrozumieć pewne zasady, może jakieś relacje karmiczne się za Tobą ciągną. Sporo jeszcze masz w tej sferze do zrobienia i nauczenia.

13 - co przepracowałem już w tym życiu - Umiarkowanie

Nauczyłaś się dystansować do tego co jest wokoło, co inni myślą. Umiesz słuchać swego wewnętrznego głosu.

14, 15 - jakie bieżące problemy życiowe rozwiąże dzięki pracą nad karmą -as kielichów, Gwiazda, Śmierć, as monet, 4 buław

Sprawy związane z relacjami z innymi ludźmi, także sprawy związane z partnerstwem, związane z Twoimi uczuciami i odczuciami. Pomoże Ci to dokonać wewnętrzną transformację, być jeszcze silniejszą wewnętrznie. Także coś w sprawach materialnych, finansowych i Twojego podchodzenia do Tych spraw. Odpowiednie określenie celu Twego życia i nauczenie się odpowiedniego wydatkowania sił fizycznych.

Pozdrawiam :)