julia23 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Witam, dziś w nocy długo nie mogłam zasnąć. Kiedy mi się w końcu udało śniło mi się że przyjechał do mnie mój były chłopak, miał rany na nogach, mocno krwawił aż wykrwawił się na moich rękach. Pamiętam jeszcze, że przyjechał potem jego brat i chciał się pocieszyć w ramionach jakiejś dziewczyny a sen się skończył na tym, że rozmawiałam z nim i tłumaczyłam że nie możemy w czyiś ramionach szukać pocieszenia, zrozumiał to a na sam koniec zapytałam go co czuł do mnie jego brat, czyli mój były i nie zdążył mi odpowiedzieć bo się obudziłam. Proszę o interpretację tego snu bo jeszcze nigdy żaden mnie tak nie wystraszył... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Witaj, Twój sen mówi o tym jak bardzo ciężko jest uporać się Twojemu byłemu chłopakowi samemu z sobą po Waszym rozstaniu. Czuje się tak jakby nie miał siły dalej iść, życie zwaliło go z nóg. Brakuje mu Ciebie. Potrzebuje Twojego wsparcia, Ciebie. Jest mu po prostu bardzo smutno i trudno odnaleźć się po Waszym rozstaniu. Nie potrafi uporać się sam z sobą. Jeśli wtedy kiedy byliście razem zrobił coś czego nie powinien był zrobić, bardzo teraz tego żałuje. Pozdrawiam i pięknych snów życzę oraz wszystkiego co najlepsze w realu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts