Isobellmoon Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 kolejny raz śni mi sie pogrzeb brata który nie żyje juz kilka lat... widze tylko pogrzeb... trumne,ludzi.siebie płaczącą...czy to coś znaczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Z czym Ci sie brat kojarzy? Z jakim okresem, z jakimi uczuciami, przymiotnikami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isobellmoon Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 to był czas gdy urodziłam syna...gdy rozpadało sie moje nieiestniejące już małżeństwo...tylko z tym mi sie to kojarzy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Witaj być może to wydarzenie było na tyle wstrząsające,że do tej pory nie możesz się po nim pozbierać. Możliwe,że Twój brat chce już żebyś to zostawiła w spokoju i zaczęła żyć własnym życiem. To co było już się wydarzyło nie wróci. Musimy pamiętać,że myśląc o zmarłej nam osobie ciągle i o tym wydarzeniu przeżywając wewnątrz cały czas to na nowo ściągamy nie potrzebnie tą duszę. Wiem,że jest Ci z tym ciężko,ale musisz się pozbierać, przynajmniej spróbować zamknąć ten rozdział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 To jest mega kumulacja emocji i zdarzeń. Możliwe, że nie puściłaś (nie pożegnałaś) brata dalej i stąd sen powraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isobellmoon Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 to było 8 lat temu... to że myśle o nim to znak że Go ścigam?nie roztrząsam tego... tylko czasem mi smutno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Każda nasza myśl trafia do obiektu,osoby,o której myślimy. I jeśli myślisz często i myśli są nasączone emocjami to jak najbardziej możesz go ściągać. Rozumiem Cię bardzo,że Ci jest smutno,że czujesz,że Ci go brakuje,ale musisz postarać się pomału zaprzestać myśleć o nim,aby nie zakłócać jego spokoju. Raz na jakiś czas przelotnie bez mocnych emocji,a tak to nie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts