Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam !

Nazywam sie Mateusz ur. 19.02.1991 i chciałbym się was poradzić w pewnej sprawie a mianowicie:

- czy ta jedyna przeznaczona mi dziewczyna która będzie moją na resztę życia pojawiła się w moim życiorysie, czy jeszcze jej nie poznałem i jeśli to drugie -proszę o znaki szczególne dotyczące jej osoby ( by łatwiej było mi ją rozpoznać, może opis wyglądu lub cech charakteru.) Wiem, że to jest możliwe, ponieważ pewna wróżka przepowiedziała to memu bratu i rzeczywiście się sprawdziło.

Z góry dziekuję :)

Edytowane przez M4TEJKO
Napisano

Z regulaminu działu:

7. Osoba wróżąca podejmuje się wróżby bezpłatnie w ramach swojego wolnego czasu. Jeśli nie podejmie się wróżby niedozwolone jest:

a) podbijanie tematów

Napisano

Rozłożyłem karty w układzie Nowy związek. Twoim życzeniem jest szczęśliwy związek, pełny uczuć i zaufania. Czy poznasz nową partnerkę -> na pewno tak gdyż ukazała mi się karta Słońca. Czy będziesz zadowolony -> Karta Cesarzowej. Oznacza to że będzie to stała partnerka, ukochana, będziesz oczarowany jej kobiecością. Co dobrego możesz zrobić dla tego partnerstwa? Dopasować się do partnerki seksualnie, wspólne przeżycia z partnerką. Rada na dalsze poszukiwanie partnerki -> zapewnij sobie komfort emocjonalny, nie szukaj partnerki na siłę, kieruj się rozwagą i mądrością. Jeśli poznasz kogoś to zastanów się czy ta partnerka będzie dla Ciebie odpowiednia.

Napisano

Mam pytanie droga Patrix. Czy jest możliwość dowiedzenia się czegoś więcej o tej osobie która wyszłą w kartach ? Czy da się powiedzieć coś o jej wyglądzie lub charakterze ?