Skocz do zawartości

Sprzątanie po posiłku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kochana :) Na początku powiem, że czuje dobre wibracje z Twojej pięknej duszy :) Dodam też, że nie za bardzo przejmuje się snami gdyż miewam naprawdę sny tak absurdalne, że nawet znajomi się ze mnie śmieją jak czasami im opowiadam :D Na ogół snów nie pamiętam za dobrze, ale dzisiejszy dosyć dobrze, więc proszę Cię o pomoc :D

Sen był dość krótki, a pamiętam z niego tyle, że rozmawiałam z Panią adwokat ( moja była szefowa, byłem jej asystentem przez kilka miesięcy, ale to sprawa od wakacji już zamknięta więc bardzo się zdziwiłem, że znalazła się w mojej głowie xD ). Zatem rozmawiałem z tą panią i ona stwierdziła coś na zasadzie "Ja idę, a pan sobie jak zawsze poradzi", zamknęła drzwi, i zaraz po niej do budynku (nie znam tego pomieszczenia) weszła rodzinka, rodzice i chyba dwu synów. Usiedli i chyba oczekiwali na moją pomoc, gdyż powiedziałem, że zaraz im zrobię herbatki i będziemy rozmawiać, ale najpierw muszę się tym zająć. Zajęcie było o tyle dziwne, że musiałem - posprzątać po jakimś posiłku ;/ No więc tak sprzątałem te talerze, wazy itd. Nie wiem czy to w czymś pomoże, ale stół i cały sen był przepełniony bielą - biała zastawa, stół duży, biały prostokątny, białe obrusy, a na biało była ubrana moja była szefowa, ta rodzinka również na galowo z dużą ilością białego.

I jak, jak myślisz co to może być? Podobno sprzątanie po posiłku symbolizuje chorobę, ale ja tam w takie senniki nie wierzę :)

Pozdrawiam cieplutko

DarekS

Gość cyganicha
Napisano

Witaj :) jak miło :) Pierwszy raz do mnie piszesz a tak jakbyśmy już długo się znali ;) Bardzo mi milo :)

W niedalekiej przyszłości ważne wydarzenie nie związane z jakąkolwiek chorobą. Powiedziałabym,że będziesz pomagał komuś kto jest na życiowym zakręcie. Ktoś zwróci się do Ciebie z prośbą o pomoc.czyjś kłopot będzie dotyczył zakończonego związku, zamkniętego uczucia. Jeśli pracujesz, może to być np nowy klient potrzebujący poprowadzenia jego sprawy. W każdym razie zakończony czyjś związek a Ty pomagasz poukładać wzajemne relacje byłych bliskich niegdyś sobie osób. Pozdrawiam cieplutko i wszystkiego co najlepsze życzę :)