Darayavahus Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Witam kochana Na początku powiem, że czuje dobre wibracje z Twojej pięknej duszy Dodam też, że nie za bardzo przejmuje się snami gdyż miewam naprawdę sny tak absurdalne, że nawet znajomi się ze mnie śmieją jak czasami im opowiadam Na ogół snów nie pamiętam za dobrze, ale dzisiejszy dosyć dobrze, więc proszę Cię o pomoc Sen był dość krótki, a pamiętam z niego tyle, że rozmawiałam z Panią adwokat ( moja była szefowa, byłem jej asystentem przez kilka miesięcy, ale to sprawa od wakacji już zamknięta więc bardzo się zdziwiłem, że znalazła się w mojej głowie xD ). Zatem rozmawiałem z tą panią i ona stwierdziła coś na zasadzie "Ja idę, a pan sobie jak zawsze poradzi", zamknęła drzwi, i zaraz po niej do budynku (nie znam tego pomieszczenia) weszła rodzinka, rodzice i chyba dwu synów. Usiedli i chyba oczekiwali na moją pomoc, gdyż powiedziałem, że zaraz im zrobię herbatki i będziemy rozmawiać, ale najpierw muszę się tym zająć. Zajęcie było o tyle dziwne, że musiałem - posprzątać po jakimś posiłku ;/ No więc tak sprzątałem te talerze, wazy itd. Nie wiem czy to w czymś pomoże, ale stół i cały sen był przepełniony bielą - biała zastawa, stół duży, biały prostokątny, białe obrusy, a na biało była ubrana moja była szefowa, ta rodzinka również na galowo z dużą ilością białego. I jak, jak myślisz co to może być? Podobno sprzątanie po posiłku symbolizuje chorobę, ale ja tam w takie senniki nie wierzę Pozdrawiam cieplutko DarekS Cytuj
Gość cyganicha Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Witaj jak miło Pierwszy raz do mnie piszesz a tak jakbyśmy już długo się znali Bardzo mi milo W niedalekiej przyszłości ważne wydarzenie nie związane z jakąkolwiek chorobą. Powiedziałabym,że będziesz pomagał komuś kto jest na życiowym zakręcie. Ktoś zwróci się do Ciebie z prośbą o pomoc.czyjś kłopot będzie dotyczył zakończonego związku, zamkniętego uczucia. Jeśli pracujesz, może to być np nowy klient potrzebujący poprowadzenia jego sprawy. W każdym razie zakończony czyjś związek a Ty pomagasz poukładać wzajemne relacje byłych bliskich niegdyś sobie osób. Pozdrawiam cieplutko i wszystkiego co najlepsze życzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi