Darayavahus Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Witam, mam na imię Darek urodziłem się 10 czerwca 1991, a osoba o którą chcę spytać to Monika urodzona 5 kwietnia 1991roku. Czy mam szansę, aby stworzyć z Moniką związek, czy jest w ogóle "po co" się starać? Pozdrawiam serdecznie Cytuj
protina Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Jak najbardziej masz po co się starac:) Monika ma w stosunku do Ciebie ciepłe uczucia, jest otwarta, podobasz się jej. Widac, że jest silną osobowością. Pozostaje tylko działac. Powodzenia Cytuj
Darayavahus Napisano 10 Listopada 2011 Autor Napisano 10 Listopada 2011 Nieee, chyba nie, nie sądze żebym się jej podobał, to ona jest tą "lalką", a ja raczej jednym z wielu. No ale cóż, skoro tak radzisz, to spróbuje Dzięki wielkie Cytuj
protina Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Spróbuj koniecznie, jeżeli się w to zaangażujesz to karty pokazują fajną relację Cytuj
Darayavahus Napisano 10 Listopada 2011 Autor Napisano 10 Listopada 2011 No cóż to spróbuję Jestem otwartym człowiekiem, ale jakoś w kontaktach z kobietami jestem bardzo nieśmiały, może to ta chwila, w której wypda się przełamać, zobaczymy Dziękuję jeszcze raz i zdrówka życzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi