Yasminn Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Witam ! Wczoraj ze szkoła pojechałam na cmentarz, by przybliżyć nam znajomośc żołnierzy poległych za niepodległość. Miałam czytać o pewnym żołnierzu - Mieczysławie Pączkowskim. Jednak nie znaleźliśmy jego grobu (?) Dziwne. Nie wazne. Wieczorem mama dostała telefon od babci, że bardzo źle się poczuła i czuje się coraz gorzej (ma nadciśnienie). Dziś w nocy śnił mi się grón tego Mieczysława Pęczkowskiego, widziałam tylko jego grób i swój głos ''o znalazłam'' . Czy to, ze śnił mi się grób, to interpretacja np. nadchodzącej śmierci czy poważnej choroby mojej babci, czy to tylko sen spowodowany tym, ze wczoraj byłam na cmentarzu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Wg mnie tą wizytą na cmentarzu.. Trudno jest mi coś mówić o śnie, bo to bardziej skomplikowane i krótkie.. Może to Tobie jest żal, że miałaś o Nim mówić, o Osobie która walczyła o niepodległość i zginęła, a nie mogliście znaleźć grobu.. A może Pan potrzebuje małej modlitwy <- i to w sumie nie zaszkodzi.. Na przyszłość prosimy o dłuższe sny.. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts