królewna śnieżka Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Witam, Mam do zinterpretowania dwa krzyżujące się sny. Sny są z tej samej nocy - moje i męża. 1.Ja wyjechałam do USA i śpię tam pod namiotami - wygląda mi to na pobyt nie na wakacje. Choć pobyt jakby tymczasowy. Są jacyś obcy ludzie ze mną. Ale w sumie dość sporo się dzieje. Wygrywam 50.000 dolarów w kasynie. Jest ekscytująco. 2. Mój mąż wyjechał na wakacje pod namioty do Czech. Na wakacjach jest ze swoją babcią lat prawie 90 pod tymi namiotami (w rzeczywistości babcia jest bardzo zchorowana i mieszka w ekskluzywnym domu opieki- wymaga stałej opieki pielęgniarskiej i lekarskiej) NIe muszę chyba pisać czy jest ekscytująco na sennych wakacjach męża. Sen jest sprzed ok miesiąca. pozdrawiam i dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Witaj ten sen może znaczyć,o różnych wartościach Twoich i Twojego męża. Ty lubisz się często zabawić, poznawać nowych ludzi,ogólnie masz naturę rozrywkową,lubisz działać. Twój mąż natomiast przykłada wagę do spraw rodzinnych. Opiekuję się bliskimi osobami (babcia) lub martwi się nimi. Ma naturę spokojniejszą od Twojej. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
królewna śnieżka Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 Witam, sęk w tym, że jakoś do tej pory mąż nie pokwapił się żeby odwiedzać babcię i generalnie to chyba ja o nią częściej pytam niż on, chociaż to nie moja babcia. Jak babcia tu była u nas w domu to przychodziła do mnie pogadać, zwierzyć się ze zmartwień lub żebym jej poradziła i to ja z nią częściej rozmawiałam przez telefon a nie mąż a więc trochę pudło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Tu w cale nie musi chodzić o czynności. Często chodzi o to,co jest w środku co człowiek skrywa. Być może Twój mąż wstydzi się mówić otwarcie o tym co skrywa i chce wyjść na mężczyznę silnego nie martwiącego się. A w środku jest delikatny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
królewna śnieżka Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 fajnie. niestety od samego martwienia się jeszcze nigdy nikomu nie przybyło opieki... i mój mąż nie chce wyjść na mężczyznę niemartwiacego się... On się zamartwia cały czas. To urodzony pesymista i się na mnie z tymi zmartwieniami nieustannie wylewa. I nie delikatny tylko nadwrażliwy, szukający oparcia i opieki bez końca. nigdy nie dorósł do samodzielności a poza tym się zgadza. a więc dalej pudło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Bo tu właśnie po części chodzi o tą nadwrażliwość. A czy obecnie między Tobą,a Twoim mężem jest wszystko ok? oczywiście nie musisz odpowiadać na to pytanie Różne miejsca pod namiotami znaczą też kierowanie się odmiennymi wartościami w życiu i różnica pomiędzy Tobą,a mężem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
królewna śnieżka Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Po wpisie widać, że w ogóle nie ok i jak jeździmy pod namioty (czego żadne z nas by nigdy nie zrobiło) i to osobno to na pewno nie jest ok w każdym razie dziękuję Sikorko a ile masz lat jeśli można zapytać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Stąd te namioty jest różnica między wami np. w poglądach. Bo zauważ on był w Czechach a Ty w USA. Rozumiem... ale jeśli do tej pory wam to nie przeszkadzało to ok czasem szczera rozmowa przy świecach i kubku kawy potrafi zdziałać cuda 17 królewno Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
królewna śnieżka Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 no to jeszcze wiele dobrego przed Tobą sikorko. Ja jestem z mężem prawie tyle lat ile ty masz ;at. Szczera rozmowa przy kubku kawy rzeczywiście potrafi zdziałać cuda jak ma się 17 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Czasem warto wykorzystać sposoby z lat młodości wracają wspomnienia i tworzy się miła atmosfera Cofnij się tak jakbyś na nowo go poznała. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
królewna śnieżka Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 he he dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts