Guest Kate 1990 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Co może oznaczać niemowlak bez głowy i gdy pada się w ramiona osoby którą się dąży sympatią ? Napisze szczegółowo. To są dwa odrębne od siebie sny (każdy śnił mi się zaraz po tym jak się na chwile przebudziłam ale tej samej nocy) W pierwszym odbywało się wszytko w centrum handlowym, były dwa pietra i na jednej "niby" ja miałam być ekspedientką a na drugim pietrze ON. Szłam po dużych schodach na górę i zdziwiłam się jak go zobaczyłam po czym postanowiłam że go przytulę, on natomiast mnie podniósł i kręcił w koło mocno tuląc mnie do siebie (to chyba jasne) po czym powiedziałam by mnie puścił bo znowu coś zbije. On mnie puścił i chyba sobie poszłam. Drugi to było w jakiejś bardzo ładnej szopie, Była tam matka z niemowlakiem bez głowy, który był chyba martwy ale nie leciała krew i był ciepły, próbowałam pokazać matce jak go owijam w bluzę by mu było cieplej i w pierw wzięłam ciało ułożyłam a potem ułożyłam główkę i połączyłam do niej szyje (dość długą jak na niemowlaka) i powiedziałam do tej matki " proszę się nie martwic teraz jest mu ciepło". i się obudziłam. Ciekawa jestem co mogą oznaczać te sny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Witaj pierwszy może znaczyć o dużym uczuciu Twoim do niego. I on też to chyba samo czuje co Ty do niego. Drugi sen może świadczyć o tym,że próbujesz często pomóc osobom potrzebującym,proszącym o pomoc. Lub działasz pomocnie nieświadomie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts