AISHAA1985 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Witam Ostatnio śniło mi się wiadomość od mojego byłego faceta.Treść tej wiadomośći był taki : jak możesz mnie dalej kochać jak ja już nie jestem z tobą tylko z twoją kuzynką.Przestań już do mnie pisać i ta undefinedk nic to nie zmieni czy się kochamy czy nie.Proszę o zinterpretowaniu tego snu>z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Witaj, Twój sen jest wynikiem być może Twoich odczuć i przemyśleń w realu o byłym chłopaku. Jednak jest przede wszystkim napomnieniem dla Ciebie, byś zamknęła przeszłość, ponieważ to co było już nie wróci. On nie chce wracać do tego co było między Wami. Tak czytam twój sen. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AISHAA1985 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Droga cyganicho:) miałam kolejny sen co mnie zadziwił.Sniło mi ,że chodziłam poz salonach ogladajac suknie ślubne.Co ten sen może oznaczać.Dziękuję Ci za odpowiedz.Pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Witaj ponownie Oznacza, że bardzo tego pragniesz ale na razie jest to w sferze marzeń i nie ma możliwości na zrealizowanie. Nie ten czas. Bardzo proszę i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts