Jump to content

Pociag,tory

maruszka

Recommended Posts

Witam !

Proszę o interpretacje snu..siedziałam w stojącym starym pociągu,później śniły mi się tory kolejowe takie również stare i bardzo nisko osadzone,na które wpadł mój kochany piesek.Chciałam go stamtąd wyciągnąć ,on biegał w jedna i druga stronę po tych torach czekając na mnie aż go wyciągnę ,ale ja bałam się tam zejść ,ponieważ bałam się ,ze zaraz nadjedzie pociąg i nie zdążę stamtąd uciec.Pomocy mojemu psu udzieliła jakaś dziewczynka z ojcem chyba,która zeszła na tory ,a jej ojciec wyciągnął mojego psa i ja na peron.A ja miałam później takie wyrzuty z tego tytułu ,ze nie pomogłam memu psu...

Proszę pomóżcie mi zinterpretować ten sen co on dla mnie oznacza?

Pozdrawiam cieplutko wszystkich forumowiczów..:ostr:

Witaj ten sen może mówić o Twoim postępowaniu. Np.: jak ktoś potrzebuje pomocy i możesz mu ją udzielić,masz to dosłownie na wyciągnięcie ręki to często tego nie robisz,bo obawiasz się o zdanie innych co sobie o Tobie pomyślą,boisz się o własne interesy,zdrowie,życie,lub boisz się,że nie potrafisz. Chociaż często nie potrzebnie i marnujesz swój czas i szansę niesienia pomocy innym,bo wtedy ktoś inny widząc,że Ty stoisz jak słup i nic nie robisz to sam podejmuje kroki działania. I potem masz wyrzuty sumienia,że nie udzieliłaś pomocy.

I zamiast następnym razem myśleć czy powinnam pomóc nie myśl tyle tylko działaj ;) Bo po to tu jesteśmy,aby pomagać innym.

Pozdrawiam ;)

Powiem, jak ja widzę Twój sen. Tory kolejowe, szyny oznaczają drogę, nie tylko dosłownie, ale również drogę życia. Jesteś teraz na rozdrożu i nie wiesz, jaką drogę wybrać... czy to, co już dobrze znasz, co kochasz (lub kochałaś, lecz z jakichś względów ta miłość stała się dla Ciebie za trudna), czy też zaufasz intuicji i pójdziesz zupełnie inną drogą. Jednakże boisz się, wahasz, obawiasz się ryzyka związanego z tym wyborem. Boisz się jednocześnie, że dokonując wyboru jednej drogi, potem będziesz żałowała, że nie wybrałaś tej drugiej... bo mogłaby okazać się lepsza....

Życzę prawidłowych wyborów w Twoim życiu, wyborów, którymi będzie kierowało serce....