Jump to content

chlopak w pracy.

Guest sheina

Recommended Posts

pracowalam robia swoje...rozdawalam tak jak w realu posilki i przyszedl do nas jakis chlopak, brunet.. zaczelam tez kolo niego roboc porzadki.. on chyba tam cos zagada, ja wyszlam pozmywac chyba pwoiedzialam,ze 'jak to ogarne ' to wroce co s wtym stylu.. w kazdym razie potem chyba wrocilam i nei wiem czmu taska jakby pojawila sie migawkja,ze wrocilam i gdy znowu rozkladalam naczynia mialam nagle dluzsze niz teraz wlosy i ze jemu sie to jakby bardziej podobalo.swopje naturalne, zlotawe takie troche.. ;] hm potem wyszlam i koleznka stpjaca w rpgu powiedziala,ze mi powrozy i rozkladajac katy powiedziala; no z ni9m to co najzwyej romans Cie polaczy' i chyba to wsio..

gdzies tam we snie jak to u meni pojawil sie kolejny kompletnie ni z gruszki ni z pietruszki fragment jak po jhakims budynku z bialymi scianami chodzilam.. z kims, albo przed kims si eukrywalam i tal lukalam czy idze ;] :D wsio.

od paru dni nie mialam w ogole snow..po babci pogrzebie za to tren sen byl strasznie głeboki..dopeiro teraz znowu snie ;)

Guest cyganicha

Shei, to co piszesz, to co się Tobie śni to dalej Twoja ucieczka, chęć odmiany i lęk przed zmianą. Ukrywasz się, bo się obawiasz. Chcesz ale cały czas jest ten lęk w Tobie.

Przeszłość wróciła na moment we śnie a ta jest dla Ciebie przesłaniem,iż w najbliższym czasie możesz się znaleźć w identycznej sytuacji jak w przeszłości z tym,że teraz będzie dotyczyła ona relacji Twojej z innym chłopakiem. Także relacja ta może byc krótkotrwała. Jednak będziesz miała jeszcze jedną drogę wyboru jeśli ta nie podążysz. Tylko pokonaj proszę swoje lęki a przyszłość może być taka jakiej oczekujesz :)

Sny głębokie powoli zaczną wracać. Powodzenia i pozdrawiam cieplutko :)

kurcze, a wczesniej mialam taki sen gdzie pisalas o kim na dlugo i powaznym zwiazku ..moze bedzi eich dwoch... we wrozbach miw ychodza dwich..ze ktos wroci z przeszlosci i ktos nowy na wiosne.. od stycznia przeszlosc nawte jzu wkoncowe roku a wiosne ktos nowy..ale chyba tez na jakis czas..eehhh mam zju dosc tych krotkotrwalych, po co jezu ;/

Guest cyganicha

To uwierz w siebie Shei :*

Uwierz, że też masz prawo być szczęśliwa i też na to zasługujesz :)

Z kartami do czynienia nie mam, daję tylko interpretacje Twoich snów ;) Wierzę, że będziesz gotowa i dokonasz odpowiedniego wyboru :) Powodzenia :*