Skocz do zawartości

Biała suknia ślubna...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Śniło mi się, że byłam na dole w łazience (jest ona zrobiona w odcieniu zieleni). Miałam na sobie białą suknie ślubną. Tuż za mną moja mama czesała mi włosy szczotką. Miałam je o odcień jaśniejsze niż w rzeczywistości. Patrzyłam się w lustrz jak ona mi zaplata włosy w warkocz a część rozpuszcza. Wyglądałam w odbiciu naprawdę bardzo ładnie, ale pomyślałam sobie, że brakuje mi we włosach białego kwiatka, który bym mogła w nie wpiąć. Wtedy drugi raz popatrzyłam w lustro i się zdziwiłam bo przez moment wyglądałam staro i brzydko... Ale zaraz ten obraz zmienił się... Widziałam w lustrze swoje odbicie w welonie (ten welon wyglądał jak firanka). Ta suknia wraz z welonem wydała mi się za ciężka, za strojna - po prostu niepasująca mi. Podciągnęła welon odrobinę do góry by przysłaniał mi delikatnie twarz i kończył się na wysokości szyi a nie tak jak wcześniej był do ziemi. Wtedy sobie pomyślałam, że jest tak jak powinno być.

Nie planuje ślubu więc co oznacza taki sen?

Napisano

Witaj ten sen mógł być o Twojej naturze. O tym,że próbujesz ją ukryć,swoje np.: błędy,mankamenty,skryte myśli,pragnienia. I mimo,że się starasz to przykryć,udoskonalić się,upiększyć,aby jak najlepiej wypaść to często wychodzi to na jaw. W tym wszystkim również pomaga Ci Twoja mama,która jest dla Ciebie taką ostoją i zawsze Cię broni.