Martina999 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Witam, Kilka dni temu śniłam o miom bracie (starszym), byliśmy sporo młodsi we śnie niż teraz, bawiliśmy się na drzewie (wierzbie z dzieciństwa), było naprawdę wesoło. Po pewnym czasie mój brat musiał gdzieś wyjść gdyż zniknął, a ja zostałam sama. Nagle pod drzewem usłyszałam warczenie (był to wilk, ciemno umaszczony ale nie czarny) wystraszyłam się ale uświadomiłam sobie, że jestem na drzewie i wilk nie mógłby na nie wejść. Jednak myliłam się, wskoczył na gałęzie obok mnie, chciałam szybko zeskoczyć jednak moja noga zaklinowała się między gałęziami i zawisłam na niej, byłam przerażona. W tym samym momencie pojawił się mój brat, krzyczałam do niego żeby uciekał gdyż na drzewie jest wilk, on nie posłuchał, zaczął nawoływać wilka który szybko przechwycił o co chodzi mojemu bratu, zlazł z drzewa i zaatakował go. Ja jak w jakimś napadzie histerii zaczęłam drzeć się, szamotać by wyciągnąć nogę i pomóc bratu za wszelką cenę... Widziałam jak wilk gryzie go po twarzy, po rękach, jak krwawią mu te miejsca, najgorsze w tym wszystkim było to że mój brat się nie bronił, stał spokojnie i czekał aż wilk się uspokoi. Ja nadal walczyłam z nogą i gdy udało mi się ją wydostać wilk już nie żył, mój brat na chwiejących nogach nadal stał, pobiegłam mu pomóc i w tym samym momencie się obudziam. Czy to może oznaczać coś złego dla mojego brata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Witaj powiem krótko masz duże oparcie w swoim bracie. Broni Cię w sytuacjach trudnych dla Ciebie,lub stara się Ci zawsze pomagać. Często biorąc winę na siebie. Może Ty tego nie zauważasz. Jesteście ze sobą zżyci i możecie zawsze na siebie liczyć. Chociaż czasem może wygląda to inaczej,ale w trwodze brat pomoże Dwie bratnie dusze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts