Jump to content

Proszę Cię Cyganicho o interpretację

blekitny__obloczek

Recommended Posts

Kochana Cyganicho ostatnio mialam dziwne sny,po przebudzeniu i ponownym zasnięciu inny sen

1/ nie zapamiętałam,uciekł mi z pamięci

2/byłam gdzieś na strychu i tam było duzo much ja je zabijałam taką łapką na muchy

i zauważyłam ze w śród much siedziała też pszczoła,bałam się,ale ją też potraktowałam tą łapką na muchy

2/ nie pamiętam dokładnie czy to ja pojechałam do Pana X/BĘDZIESZ WIEDZIALA KOGO MAM NA MYSLI/

spotkaliśmy się cos do mnie mowił nie pamiętam co nie słyszałam,poźniej dwie kobiety w śnie były moimi kolezankami ,ale wczesniej ich nie znałam,powiedziały do Pana X ,że juz musi odejśc odchodził z jedną z tych kobiet ja szłam za nimi z drugą i płakałam...

3/szłam do pracy gdy wchodzilam na schody naprzeciwko mnie wyszla kolezanka ze sklepu obuwniczego

coś mówiła,wtedy nadlecial duzy ptak chwycił duzą donicę z kwiatami i poleciał z nim obok na trawnik.

Byłysmy zdziwiona i zaskoczone ale obie poszlyśmy kazda do siebie.

W sklepie były zmiany znowu jedna czesc wynajęta był to kolejny salon fryzjerski ,spojrzalam i pomyslalam

ze mamy malo miejsca byla tylko jedna witryna z bizuterią ,inne byly w innym pomieszczeniu,przeszlam tam i zobaczylam,że nic nie jest gotowe byl tam mężczyzna jakis pracownik nie znałam go ,

powiedzialam,że chyba będe miala wolne bo tak nie bedzie mozna sprzedawać.

Wyszłam,ale innymi drzwiami taki duzymi jakby wrota np. od stodoły,szłam do domu i się obudzilam ....

Trochę tego duzo wiem,ale poczekam cierpliwie :-)))) Pozdrawiam bardzo serdecznie :-)))))))

Guest cyganicha

Witaj Kochany Obłoczku:*

Dobra metoda na zapamiętywanie snów ;) nie otwierać oczu momentalnie po przebudzeniu tylko przypomnieć sobie co się śniło a następnie szybko wszystko zapisać na kartce. Włącznie z najmniejszymi szczegółami.

Rozumiem,że to trudne co napiszę ale... niepotrzebnie wracasz do wspomnień związanych z tamtym Panem.Wątki, które tutaj opisujesz są tego potwierdzeniem. Zadręczasz siebie, Tobie jest ciężko. Jednak to co było jest przeszłością i im szybciej się z tym pogodzisz tym będzie łatwiej. Ty jego potrzebujesz, myślisz o nim, Tobie jest smutno i żal,że to już minęło i jest jak jest. Chciałabyś aby wróciło to co było ale z Twoich snów nie wynika, by ta chęć była z drugiej strony.Obłoczku aby coś nowego mogło się w pełni zrealizować trzeba zawsze zamknąć stare. Jeśli tego się nie zrobi, nowe nigdy szczęścia nie da.Nie da, ponieważ w starym krzywdzimy kogoś innego. Ty wiesz o czym mówię.I wiem,że zrozumiesz przesłanie swoich snów / one wszystkie są jedną całością/, bo dokonasz potrzebnych zmian w sobie, które doprowadzą Cię do harmonii i spokoju. Wybierzesz teraz tak jak dotąd jeszcze nie potrafiłaś w pełni :)

Wszystkiego co najpiękniejsze Tobie życzę i pozdrawiam cieplutko :***