Skocz do zawartości

Mrok, korytarze, demon, ucieczka, drzwi, misa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To znowu ja:)

Czesto sni mi sie ten sam sen.

Jestem w ciemnym pomieszczeniu. Nagle pojawia sie jakas czarna postac albo demon. Jest dwa razy wieksz ode mnie, umiesniony i ma zolte oczy. Zaczynam uciekac starymi korytarzami. Wszedzie jest dosc ciemno gdzie niegdzie pala sie pochodnie. Wszystko jest zniszczone. W trakcie ucieczki stosuje rozne akrobacje ktore nie sprawiaja mi zadnych problemow. Biegne bardzo szybko. Boje sie. W koncu dobiegam do konca jednego z wielu korytarzy. Jestem bardzo zmeczony. Nagle w mroku dostrzegam drzwi. Biegne w ich kierunku. Dzieli mnie od nich pare metrow i wtedy dopada mnie ten demon. Rzuca mna o ziemie i dusi. W tym momencie zazwyczaj sie budzilem ale ostatnimi czasy na tym sie nie konczy. Budze sie albo przynajmniej tak mi sie wydaje. Leze w lozku w swoim pokoju. Chce wstac ale nie moge. Cos wciska mnie w lozko w klatke piersiowa. Czuje ze wyciagam prawa reke zeby sie pozbyc tego czegos ale gdy patrze na reke okazuje sie ze lezy nieruchoma. Wtedy chce krzyczec. Jestem przerazony. Panikuje. Otwieram usta ale nie moge wydobyc z siebie zadnego dzwieku. Nagle wszystko sie konczy. Siedze w lozku. Caly sie trzese, ciezko mi oddychac i jestem spocony i zmeczony jak by ten caly bieg byl prawidziwy.

Dodam ze trenuje od roku Le Parkour czyli akrobatyka w terenie.

Ten sen zawsze sni mi sie jak ma sie stac cos zlego np. 3 tygodnie temu 3 dni po tym jak mi sie to przysnilo mialem nie mily wypadek. Dosc bolesnie zaziczylem glebe.

Kiedys stwierdzilem ze musze pogadac z moim 'znajomym'. Zamknolem oczy i momentalnie zasnalem. Pamietam tylko koncowke. Jestesmy w tym samym pomieszczeniu co zawsze zanim zaczyna mnie gonic. Siedzimy na kamiennej podlodze na przeciwko siebie. Patrzymy sobie w oczy i usmiecha sie do mnie dokladnie tak jak ja to robie gdy jestem wkurzony czyli tak po chamsku. Wydaje mi sie jak bym patrzyl na samego siebie ale w wersji wkurzonej na maxa ale nadal jest wiekszy ode mnie, czarny i ma zolte oczy. Trzyma w rekach metalowa mise. Nie boje sie go ale jestem podejrzliwy, nie ufam mu. Bierze lyk jakiejs cieczy z tego naczynia, podaje mi je i mowi: 'Teraz Twoja kolej'. Biore mise i budze sie.

Mam pewna teorie odnosnie obu snow ale wole poczekac na Twoja interpretacje:)