ewimob Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Pięknie proszę o sprawdzenie czy związek jest karmiczny, ona 20.12.1980 , on 28.10.1975. Jest to dla mnie ważne gdyż po latach nadal nas do siebie przyciąga niewidzialna siła, a oboje jesteśmy w nowych związkach....nie chciałabym niszczyć tych związków nie mając pewności, że jest to tego warte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 wychodzi , że zwiazek nie jest karmiczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewimob Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Dziękuję teraz wiem co mam robić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna 17 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Pięknie proszę o sprawdzenie czy związek jest karmiczny, ona 20.12.1980 , on 28.10.1975.Jest to dla mnie ważne gdyż po latach nadal nas do siebie przyciąga niewidzialna siła, a oboje jesteśmy w nowych związkach....nie chciałabym niszczyć tych związków nie mając pewności, że jest to tego warte... heh nie chcem sie mieszać ale ten związek jest karmiczny suma dróg życia równa sie 11 bez wątpienia to karma do tego widać że obydwoje jesteście w 5/14/25 ido 2012 roku innymi słowy spekulowałabym rodzaj próby 5 z 14 mówi tak długo twoja wolność trwa dopóki nie uderza w cudzą i nie krzywdzi innych... pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts