Gość Bobcio Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Witam, może znajdzie się tu dobra duszyczka, która zechciałaby mi powróżyć? Od długiego czasu jestem samemu i ciekawi mi czy ktoś niebawem jakiś ciekawy mężczyzna zagości w moim życiu z którym mogłabym liczyć na coś więcej? A może już go znam a nie zwracam na niego uwagi? A jeśli nie, to w jakich okolicznościach go poznam i czy można coś więcej powiedzieć na jego temat? cechy charakteru, czym się zajmuje i tak dalej z góry dziękuję i odwdzięczam się uśmiechem swoją drogą lekko offtopując mam pytanko, jak to jest z wróżbami, jeśli chodzi o czas? czy to jest jakaś mega rozpiętość która spełni się dopiero za kilka lat?czy też jest może jakiś "licznik" czasowy, że do danego momentu powinno się coś wydarzyć pozdrawiam słonecznie Joanna 7.12.1989 Cytuj
protina Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Droga Asiu, w Twoim otoczeniu jest mężczyzna, któremu się podobasz, ale Ty absolutnie nie zwracasz na niego uwagi, bo zwyczajnie nie jest w Twoim typie;) W między czasie będziesz się spotykac z mężczyznami, ale będą to przelotne znajomości-związek widzę w lipcu 2012 Poznasz go na jakimś wyjeździe, np wyjedziesz gdzieś do pracy, ale pan będzie polakiem;) Co do charakteru-to raczej typ romantyka, ciepły, opiekuńczy, dający z siebie bardzo dużo dla osoby, na której mu zależy;) pozdrawiam:) Cytuj
Gość Bobcio Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 dziękuję dobrej duszyczce za informacje rozumiem, że czeka mnie podróż w takim razie nic tylko szykować pakować manatki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi