Skocz do zawartości

zęby

domidomi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ,

miałam dziisja dość nietypowy sen , mianowiceie snił mi się mój zgniły ząb , ale nie był on wypadający tylko "otwierany" był jakby przeciety w połowie i po prostu można go było otwierać , a w środku był sam brud , pamiętam , że był to kieł na dole szczęki , wiem , że w śnie działy się też inne rzeczy , ale po obudzeniu pamiętałam tylko o zębie , prosze o pomoc w interpretacji , wiem , że zeby zazwyczaj oznaczaja smierc lub utrate czegos , ale nie moglam nigdzie znalezc opisu takiego zeba.

Z góry dziekuje

domidomi

Napisano

DOMIDOMI

zapomniałam dodać , że leciała mi w tym śnie też krew z nosa , ale to była tylko chwila jesli ma to znaczenie

Napisano

Witaj,czy aktualnie wszystko jest z Tobą w porządku? Bo możliwe,że ten ząb oznacza jakąś chorobę,którą masz lub Cię czeka. Mogą być to również jakieś kłopoty na tle emocjonalnym,lub duchowym.

Napisano

raczej wszystko ze mną okej , nie mam żadnych problemów ze zdrowie póki co , ale włśnie dzisiaj dowiedziałąm się , że zginął ktoś bliski dla mojego znajomego , może to miało oznaczać właśnie to..

Napisano

Bardzo możliwe,że było to takie poinformowanie ;)

Ale czy na pewno nie masz problemów z zębami np: próchnica?

Napisano

może jakąś minimalną , ale nie odczuwam jakiś bólów zębów lub czegoś takiego, nie wiem dlaczego , ale coś mi mówi , że to właśnie mogła być informacja o tym

Napisano

Więc lepiej szoruj do dentysty ;) ,bo może się przemienić w coś poważnego i jeszcze zakazisz sobie krew. Ale to tylko moje przypuszczenia :D

Pozdrawiam