domidomi Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Witam , miałam dziisja dość nietypowy sen , mianowiceie snił mi się mój zgniły ząb , ale nie był on wypadający tylko "otwierany" był jakby przeciety w połowie i po prostu można go było otwierać , a w środku był sam brud , pamiętam , że był to kieł na dole szczęki , wiem , że w śnie działy się też inne rzeczy , ale po obudzeniu pamiętałam tylko o zębie , prosze o pomoc w interpretacji , wiem , że zeby zazwyczaj oznaczaja smierc lub utrate czegos , ale nie moglam nigdzie znalezc opisu takiego zeba. Z góry dziekuje domidomi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domidomi Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 DOMIDOMI zapomniałam dodać , że leciała mi w tym śnie też krew z nosa , ale to była tylko chwila jesli ma to znaczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Witaj,czy aktualnie wszystko jest z Tobą w porządku? Bo możliwe,że ten ząb oznacza jakąś chorobę,którą masz lub Cię czeka. Mogą być to również jakieś kłopoty na tle emocjonalnym,lub duchowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domidomi Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 raczej wszystko ze mną okej , nie mam żadnych problemów ze zdrowie póki co , ale włśnie dzisiaj dowiedziałąm się , że zginął ktoś bliski dla mojego znajomego , może to miało oznaczać właśnie to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Bardzo możliwe,że było to takie poinformowanie Ale czy na pewno nie masz problemów z zębami np: próchnica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domidomi Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 może jakąś minimalną , ale nie odczuwam jakiś bólów zębów lub czegoś takiego, nie wiem dlaczego , ale coś mi mówi , że to właśnie mogła być informacja o tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Więc lepiej szoruj do dentysty ,bo może się przemienić w coś poważnego i jeszcze zakazisz sobie krew. Ale to tylko moje przypuszczenia Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts