Skocz do zawartości

z całego serca prosze o wróżbę...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam cieplutko..

mam ogromny dylemat,

mój ukochany na co dzien mieszka ponad 1000km ode mnie,widzimy sie co kilka tygodni;kiedys Go zraniłam,ale wiem,że wybaczył,aczkolwiek ma kłopot z tym,by mi uwierzyć...od jakiegoś czasu,gdy jest w PL znika,nie przeprosi nawet,nie wiem,co z kim robi,nic nie mówi z wyj. tego,że cos musiał załatwić.zdarza sie,że nie ma Go cały dzień i noc...

proszę pomóżcie,serce mi pęka z niewiedzy i bólu.chciałabym wiedziec,czy poznal Kogoś i ,czy jest szansa,że znow będzie między nami,jak dawniej...cierpie,nie mogę spać ani jeść...z góry dziekuję za pomoc.

Kinga ur. 19/12/1978

Darek ur. 13/06/1975

Napisano

KOCHANA wprawdzie nie widzę tu konkretnej kobiety , ale to co wnosi do waszego zwiazku jest owiane tajemicą i w głowie ma kartę Siły więc moze to bvyc jego zazdrosc jak równiez namietnosci i seks jakie chce przezywac , zwłaszcza ,że w sercu 9 kielichów mówiłaby , że tak jakby chce się wyszumiec .Pojawił się tez Król buław więc moze miec tez jakies plany z nim zwiazane załatwiac jakies interesy , spółkę i poprostu nie jest jeszcze pewien i nie chce o tym mówic. Ty czujesz sie rozczarowana , ale chcesz z nim byc i go kochasz .Podstawą waszego związku jest dobra karta 4 buław to karta zwiazków , stabilizacji , a nawet legalizacji

Napisano

Dziękuje za tak szybka odpowiedz...

pozdrawiam,

K.

a co robic,by mi zaufal???czy w ogolejest szansa na to?by zrozumial,ze sie zmiennilam

Napisano

Przedewszystkim zaufać jemu , bo bez wzajemnego zaufania zwiazek zaden nie przetwa i nie byc zazdrosna , zadawac ból a potem cierpiec z tego powodu .Trzeba uwazac na swoje mysli i słowa , bo wypowiadzine pod wpływem emocjji mogą doprowadzic do braku zaufania drugiej strony .I potem ta druga strona woli milczec niz cokolwiek powiedziec.