krakowianka Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Witaj, prośba na pv. pozdrawiam Cytuj
syla3 Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 jest sens tylko zebys nie miała słomianego zapału , ze do czegos sie zapalisz i potem cI Przejdzie. Rzeczywiscie koszty sie ztm wiażą , ale karty wskazują na to co korzystne to Twoja wewnetrzna siła , moc i zapała i pojawił mi sie Król denarów , który mógłby Ci w ty pomóc. Cytuj
krakowianka Napisano 14 Listopada 2011 Autor Napisano 14 Listopada 2011 dzięki Syla, a co to za król denarów? Nie znam właśnie nikogo kto mógłby mi pomóc bo inaczej juz bym się zwróciła do niego. Możesz coś więcej powiedzić na ten temat? Cytuj
syla3 Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 niestety nie wiem jezeli nie znasz to myslę ze sie sam pojawi .Karta moze tez oznaczac kogos dobrze stojecego materialnie , majacego swoja firme , działalnosc.Czasami sie tez pojawia jako kredyty w banku. Cytuj
krakowianka Napisano 24 Listopada 2011 Autor Napisano 24 Listopada 2011 Syla ten Król Denarów to chyba firma. Znalazłam taką firmę w necie co pomaga zakładać strony i ma atrakcyjne warunki, rozkłada na raty, pomaga w kampanii reklamowej itp. Jest to spółka więc nie wiem czy tego króla traktować jako faceta, zwłaszcza, że jak dotąd konsultanci z którymi rozmawiałam to same kobiety. Tak czy siak, jest to firma. No i dzięki, że powiedziałaś, że mam nie mieć słomianego zapału bo już zaczynałam wątpić czy mi się uda ale jak znalazłam tą firmę to widzę światło w tunelu. pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi