Jump to content

sen o kajakach , zalewie i kolejce górskiej

adele

Recommended Posts

Droga Cyganicho, dziękuje Ci bardzo za poprzednie b.trafne interpretacje,które się sprawdziły.

Ostatnio śniło mi się , że byłam na jakieś wyciecze na której to jedną z atrakcji był wjazd kolejką górską na jakieś tam wzniesienie, dodam,że mam lęk wysokości więc było by to dla mnie nie lada wezwanie w rzeczywistości.Jednakże we śnie nie to stanowilo mój problem lecz to że nie mogłam z niej zejść. Gdy przy pomocy jakiegoś mężczyzny zeszłam już ze szczytu.Kolejnym punktem wycieczki były kajaki. Wszyscy udali się na spław jedynie ja z owym tajemniczym mężczyzna stałam na brzegu i przyglądalm się reszcie osob pływających tymi kajakami. Co to może oznaczać ?

Dodam iż dziś śniło mi się , że śpieszyłam się na spotkanie ze swoim kolegą ze studiów gdy jakiś męzczyzna zagrodził mi ramieniem drogę.

proszę o interpretację i pozdrawiam.

Guest cyganicha

Witaj Adele :) Cieszę się, że mogłam Tobie podpowiedzieć swoimi interpretacjami. Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem :)

W rzeczywistości nie lada wyzwanie albo już pokonujesz albo zaraz będziesz to robić. Wszystkiemu podołasz i osiągniesz to do czego zmierzasz. Wszystko to jednak wymaga tez Twojej pracy, ponieważ sama w sobie z czymś będziesz musiała się uporać i coś zaakceptować. Jeśli tak się stanie, wówczas relacje z najbliższym Tobie mężczyzną wejdą na nowe, lepsze tory, zupełnie inne relacje. Tylko odwagi. bardzo proszę i pozdrawiam :)