Guest trotkaaa Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Miałam sen, w którym na początku dowiedziałam się,że jestem na coś chora a później zobaczyłam własny grób. Był pochmurny dzień, widziałam świeżo usypany grób i drewniany krzyż. Nie byłam wystraszona ale raczej zdziwiona. Co to może znaczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Jakąś wewnętrzną zmianę,lub zewnętrzną. Może coś zakończysz,rozpoczniesz coś nowego. Podejmiesz decyzję w jakieś sprawie,lub zrozumiesz coś. Może będzie to bolesne,lub trudne,ale dasz radę. Ale oczywiście podchodź do tego z dystansem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest trotkaaa Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Dziękuję za odpowiedź.Trochę mnie zaniepokoił ten sen, bo kilka tygodni wcześniej siostra mówiła do mnie we śnie, że mam się nie bać śmierci bo to nie boli. Tak naprawdę moja siostra żyje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Bo śmierć nie boli. Po prostu jest to przejście Z ciała przechodzisz na drugą stronę. Siostra Ci to powiedziała,aby Ci powiedzieć,że nie masz się czego obawiać Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest trotkaaa Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Nie dziwie się, że byłaś przerażona trotkaaa.. Jesteś na "coś" chora, może złamane serce? Sen daje Ci do zrozumienia, że jak dalej będziesz "chorować" to to dobrze dla Ciebie nie świadczy.. Pogrąży Cie. Osobiście tak to widzę, życzę namysłów i owocnych wniosków, wprowadzenia zmian i "wyleczenia się" Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest trotkaaa Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Dziękuję LuckyBoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts