pawel116 Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Witaj Śniło mi się, że byłem w domu swojej babci i stałem w progu drzwi do pokoju. Na środku na drewnianym krześle siedziała zmarła siostra mojej babci, która nie żyje od 17 lat. Umarła gdy miałem 2 latka, z tego co mówili rodzice była bardzo opiekuńcza i mnie lubiła. Siedziała na tym krześle jak mumia, nic nie mówiła i nie ruszała się wcale. Babcia koło niej chodziła, pielęgnowała ją, dawała jej jedzenie, sprzątała itp. Mimo to wyglądała na zadowoloną i dużo mówiła, chciała żebym jej też pomógł. Co taki sen oznacza? Pozdrawiam. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Witaj Sen oznacza byś pamiętał i modlił się za te osoby zmarłe. O babci pamiętasz więcej, zmarła ciotka potrzebuje modlitwy za jej Duszę. Pozdrawiam Cytuj
pawel116 Napisano 13 Listopada 2011 Autor Napisano 13 Listopada 2011 Chyba troszkę Ci się pokićkało To była żyjąca babcia. Ze strony ojca, babcia ze strony matki jest nieżyjąca Pozdrawiam Cytuj
Gość cyganicha Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Pokićkało, bo ze snu nie wynika,że opisujesz babcię te, która żyje. Sen nie jest opisany poprawnie Nie zmienia to faktu,że Dusza ciotki potrzebuje modlitwy. Pozdrawiam i pisz proszę swoje sny dokładnie a nie kolejny raz na zasadzie sprawdzania mnie tak jak miało to miejsce już wcześniej. Dziękuję. Cytuj
pawel116 Napisano 13 Listopada 2011 Autor Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) Pokićkało, bo ze snu nie wynika,że opisujesz babcię te, która żyje. Sen nie jest opisany poprawnie No właśnie opisałem żyjącą babcię O babci pamiętasz więcej, zmarła ciotka potrzebuje modlitwy za jej Duszę. Ja zrozumiałem, że chodziło Ci o nieżyjącą, bo napisałaś że o niej więcej pamiętam niż o ciotce Przepraszam za zamieszanie tym razem z mojej winy. Edytowane 15 Listopada 2011 przez pawel116 Cytuj
pawel116 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Napisano 15 Listopada 2011 A pozwolisz, że zadam Tobie jeszcze jedno pytanie. Dlaczego zmarła ciotka potrzebuje modlitwy za jej duszę, skoro dostała się tam gdzie miała dostać i jest szczęśliwa? On nie żyje już 17 lat... Cytuj
Gość cyganicha Napisano 15 Listopada 2011 Napisano 15 Listopada 2011 Paweł, raczej nie do mnie to pytanie. Moim zdaniem powinieneś je zadać sobie. Sobie odpowiedz, czy modlisz się za dusze zmarłych a jeśli tak to dlaczego i jaki wymiar ma ta modlitwa. Poza tym, jeśli się modlisz za dusze zmarłych, to tylko za te, które przeszły na Drugą Stronę w ostatnim czasie? A te które wcześniej to już nie? Czy się modlisz w ogóle i dlaczego? Nie odpowiadaj mi, odpowiedz sobie. Te pytania niech będą dla Ciebie wskazówką.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi