ejmiblaneczka Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 (edited) Witam proszę o pomoc w interpretacji snu.Znaczenie wilka...Mój sen...Jestem z niemal 4 letnim synem w miejscu gdzie jest dużo zieleni,to miejsce przypomina las...Nie wiem skąd tam wzięło się wilczątko ale mój syn spędzał z nim czas.Obserwowałam ich do momentu kiedy zjawiła się wilczyca.Miałam to uczucie że powoli muszę odciągnąć syna od małego wilczka.Wilczyca podeszła ostrożnie ale również jakby chciała chronić małe przed nami. Proszę o interpretacje tego snu to dla mnie ważne. Edited November 13, 2011 by cyganicha ort. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Witaj,być może w Twoim śnie chodzi o to,że w pobliżu są osoby przyjaźnie nastawione względem Ciebie i Twojej rodziny,ale zachowują pewien dystans. Zieleń może symbolizować pogodną naturę i bogate wnętrze... Ale oczywiście kieruj się własną intuicją i zachowaj dystans Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Dziękuje bardzo.Pozdrawiam serdecznie:icon_smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Czy możesz mi pomóc jeszcze w interpretacji snu? Tej samej nocy oprócz wilków śnił mi się mój zmarły brat.Pierwszy raz od kąt nie żyje. Widziałam jego sylwetkę i chyba jego twarz. Poprosił mnie żebym pocałowała go tak, jak robi to kobieta z mężczyzną.Dodał że, już nie pamięta jak to jest.Pamiętam to uczucie że, jest to mój brat.Pocałowałam go jak ukochanego bez poczucia że robię zle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Wnioskuję,że Twój brat zmarł młodo... Jako duch nie ma ciała i może niektórych rzeczy,uczuć nie zdążył odczuć.... I jest ciekawy jak to jest,ale nie może tego zrobić,bo nie czuje,bo nie posiada ciała. W ten sposób w śnie mogłaś mu pokazać jak to jest kiedy ktoś nas całuje. Nie miej mu tego za złe,tu tylko chodziło o to uczucie,zbliżenia ust. Może brakowało mu tego kiedy żył... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Dziękuję...Mogę zapytać ciebie jeszcze o znaczenie innego snu? To taki sen który głęboko zapada w pamięci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Oczywiście,że tak pytaj póki jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Miło...Co jakiś czas mi się śni widok miejsca w którym szaleją wszystkie znane nam żywioły występujące na ziemi,każdy z tych snów jest jakby za mgłą,czy jakby kusz się unosił...czasem taki obraz masz jak widzisz tajfun,jak silna burza...często widzę tam jakieś światła,jak obiekty na niebie za mgłą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Dziękuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 To może znaczyć,że motają Tobą różne emocje. Jesteś energiczną i żywiołową osobą. O dość mocnym temperamencie,działasz nagle często nie zastanawiając się nad tym co robisz i jak robisz Na Twój nastrój i zachowanie wpływa wiele czynników. A te światełka prowadzą Cię w Twoim życiu tzn. naprowadzają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Eh,he,he...czyli nie potrzebnie dopatruje się czegoś co może się wydarzyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Chyba tak,ale oczywiście nie mogę potwierdzić tego w 100% To mogła być taka informacja dla Ciebie o Tobie Jak coś nam się śni długo,przez klika dni oznacza,że sen jest ważny,a jak przestanie znaczy,że zrozumieliśmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Nie wiem jak mam się do ciebie zwracać...Ten sen śni mi się co kilka miesięcy...zapada mi w pamięć...Po przebudzeniu naprawdę czuje nie pokój...każdy sen jest silniejszy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 A mów jak chcesz Co kilka miesięcy,bo kiedy o nim zapominasz znów się pojawia. Tzn. Tak przyśni Ci się ok pamiętasz,rozmyślasz,dajesz sobie spokój zapominasz i znowu Ci się śni i tak w koło. Ale tak ogólnie to ciekawe te żywioły. Czy jesteś osoba humorzastą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Tak jestem osobą humorzastą Dziękuję za czas który mi poświęci... miło mi,jeszcze raz dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 I Ty się jeszcze dziwisz skąd te żywioły Cała przyjemność po mojej stronie miło z kimś takim popisać Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Spokojnej nocy i przyjemnych snów )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Dziękuję i nawzajem jak Cię jakiś sen zaintryguje to pisz na forum to postaram się pomóc Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Dziękuję jak mi się coś przyśni na pewno napiszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts