amiska Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Śniło mi się że wspięłam sie na lekko górkę na palcach i tam była duża lecz niska jabłoń pełna czerwonych i dużych jabłek. Byłam tam z Moim chłopakiem ale powiedziałam mu żeby poczekał i mu nazbieram .Zrobiłam jak mówiłam i zaczęłam mu zrzucać czerwone jabłka.Były słodkie.Potem zeszłam z górki i położyliśmy się na ziemi i jedliśmy je. Bardzo proszę o wyjaśnienie znaczenia snu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Witaj,oczywiście podchodź z dystansem do tego co napiszę i kieruj się swoją intuicją,bo ona nie kłamię. To,że szłaś na górkę oznacza to,że czasami masz jakieś trudności w tym co robisz,ale sobie dajesz z nimi radę. Zbieranie jabłek dla chłopaka,oznacza to,że chyba często lubisz coś dla niego robić lub za niego,aby mu sprawić radość,nie narazić się... I potem oboje z tego korzystacie. Słodkie bo pełne uczucia... ciepła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiska Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Wczoraj postanowiliśmy sie zaręczyć dla tego ciekawa byłam czemu ten sen tak bardzo zapadł mi w pamięci:) dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Bo mógł również nieść przesłanie o was uczucie między wami jabłka czerwone pełne miłości. Ogólnie sen o szczęściu,beztrosce,młodość,nowe życie itd .... Nie chciałam tego pisać przedtem,bo nie wiedziałam jak długo się znacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiska Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Pięć lat jesteśmy razem :)i wczoraj postanowiliśmy sie zaręczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego Pozdrawiam Cię serdecznie i tego chłopaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts