kasienkaj1978 Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 Dzieńdobry. Śniło mi się dziś w nocy ze jestem w ciąży z moim byłym zmarłym chłopakiem.Przyszłam mu o tym powiedziec ale nie mogłam go nigdzie znaleść jak go znalazłam to stał pod blokiem i powiedział do mnie "świetnie wyglądasz kasia" ja mu na to "ty tez" i powiedziałam mu o ciązy ze bedziemy mieli dzidziusia on był bardzo zadowolony chciał wszystkim to ogłosić.Co to może znaczyć?Mój były chłopak nie żyje juz 9lat bedzie teraz w listopadzie, miałby teraz 36 lat:(Ps.Ja mam swoją już rodzinę.Proszę o pomoc w interpretacji snu bardzo dziękuję. Cytuj
Gość LuckyBoy94 Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 Dzień dobry ! Piękny sen, naprawdę, rzadko mnie sny rozczulają, a tu się udało Musieliście się naprawdę kochać, nieprawda? Sama ciąża, to że będziecie mieli dziecko.. To jest bardzo, ale to bardzo pozytywne, to takie "zbieranie plonów w błogim urodzaju", coś na co zapracowaliście.. Stał pod blokiem (czyt domem) czyli w miejscu bardzo dla Ciebie bliskim, w Twoim najbliższym otoczeniu, w tym pierwszym zaufanym kręgu. Te uprzejmości ("pięknie wyglądasz") one świadczą o połączeniu, więzi, przyjaźni, czystym uczuciu. Teraz składając to jako tako w całość. Swoją drogą małe przypomnienie ukochanego, zapewne miła wizyta , może jesteś mu wdzięczna za to co wyciągnęłaś z Waszego związku? Nie wiem czego się wtedy nauczyłaś, ale to nie jest nic materialnego, to może być np: pokozanie jak miłość może być piękna, wolność wewnętrzna, uwrażliwienie,.. dużo tych przykładów Tyle ode mnie, ciekawe co inni napiszą. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi